Σίξερς – Πρόστιμο «μαμούθ» σε Σίμονς (pic)

Σίξερς – Πρόστιμο «μαμούθ» σε Σίμονς (pic)

Βαρύ πρόστιμο θα επιβάλλουν οι Σίξερς στον Σίμονς μετά την απόφασή του να απέχει από τις προπονήσεις, σύμφωνα με αμερικανικές πηγές.

Σίξερς και  Μπεν Σίμονς δε βρίσκονται στην ίδια «σελίδα». Η ομάδα ναι μεν κατανοεί ότι επιθυμεί να γίνει ανταλλαγή, δεν προτίθεται όμως να τον δώσει χωρίς να λάβει πρώτα μια προσφορά, την οποία θα κρίνει ως συμφέρουσα.

Ο ίδιος ενημέρωσε τη διοίκηση πως δε θα συμμετέχει στις προπονήσεις, από δω και στο εξής, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να πιέσει ακόμα περισσότερο, όμως μάλλον η κίνησή του δεν αιφνιδίασε, καθώς οι υπεύθυνοι τουυ οργανισμού απάντησαν άμεσα. Ο Αυστραλός αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με «βαριά καμπάνα», η οποία μπορεί να φτάσει ως και τα 1.3 εκατομύρια δολάρια, όπως μεταφέρει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Μπράιαν Γουίντχορστ.

Εδώ και καιρό στις ΗΠΑ πολλά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για κακές σχέσεις του Σίμονς με τον Εμπίντ, τις οποίες βέβαια ο Καμερουνέζος διέψευσε, όμως φαίνεται πως το «γυαλί ράγισε» οριστικά, ανάμεσα στον συμπαίκτη του και το σύλλογο της πόλης της «αδελφικής αγάπης».

Δείτε εδώ τι αναφέρουν οι Αμερικανοί:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ