Βάλενταϊν διετίας στους Καβαλίερς

Βάλενταϊν διετίας στους Καβαλίερς

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς συνεχίζουν τη διαμόρφωση του ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν, δίνοντας στον Ντένζελ Βάλενταϊν διετές συμβόλαιο.

Ο Ντένζελ Βάλενταϊν παίρνει μια ακόμα ευκαιρία στο NBA, χάρη στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με την ομάδα της Πολιτείας του Οχάιο του προσφέρει διετές μη εγγυημένο συμβόλαιο.

Μπήκε στον «μαγικό» κόσμο το 2016 με τους Μπουλς, οι οποίοι τον επέλεξαν στο νούμερο 14 του ντραφτ και μέχρι και τη δεύτερη σεζόν του έδειχνε να έχει καλές προοπτικές εξέλιξης, τελειώνοντας το 2018 με μέσο όρο 10.2 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ, σε 27 λεπτά συμμετοχής ανα αγώνα, με τους «Ταύρους» να βρίσκονται τότε σε μεταβατική περίοδο, με αρκετούς νεαρούς στο ρόστερ.

Το 2019 όμως είχε έναν σοβαρό τραυματισμό κι έχασε όλη τη σεζόν, χωρίς να έχει επιστρέψει ακόμα στα μέχρι τότε στάνταρντ του. Οι «Καβς» ελπίζουν ότι η αλλαγή περιβάλλοντος και η φύση του συμβολαίου θα του δώσει έξτρα κίνητρο να παίξει και να αποδείξει πράγματα.

Πέρυσι ο Βάλενταϊν είχε 6.5 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής ανα αγώνα, στην «Windy City».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ