Γουέστμπρουκ – «Ξέρω πως ο Κόμπι μας βλέπει, θα κάνω ό,τι χρειαστεί» (vid)

Γουέστμπρουκ – «Ξέρω πως ο Κόμπι μας βλέπει, θα κάνω ό,τι χρειαστεί» (vid)

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ήρθε το φετινό καλοκαίρι στους Λέικερς και είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα, υπό το άρυπνο βλέμμα του Κόμπι Μπράιαντ, όπως είπε.

Οι Λος άντζελες Λέικερς έχουν μια από τις πιο βαριές φανέλες στο NBA και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, που μετακόμισε το καλοκαίρι στην «Πόλη των Αγγέλων» το γνωρίζει καλά, όντας μάλιστα σίγουρος πως ένας θρύλος της ομάδας των παρακολουθεί από ψηλά.

Αυτός φυσικά δεν είναι άλλος από τον Κόμπι Μπράιαντ, τον οποίο ο Ρας θεωρεί παρόντα, έστω κι από μαριά, ορκιζόμενος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό τη σεζόν που έρχεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για την ομάδα και τον «Black Mamba»:

«Είναι κάτι που σκέφτομαι καθημερινά. Όταν έρχομαι στο προπονητήριο, κοιτάζω ψηλά, βλέπω το «8» και το «24» και ξέρω πως ο Κόμπι μάς βλέπει, γι’ αυτό και είμαι βέβαιος ότι θα κάνω ό,τι χρειαστεί.

Με το να φοράς αυτή τη φανέλα καταλαβαίνεις την επίδραση που μπορείς να έχεις και την ευκαιρία να γράψεις ιστορία, όχι μόνο για τον εαυτό σου και τα παιδιά σου, αλλά για όλο το Λος Άντζελες και τον Κόμπι. Εγώ απλώς κάνω αυτό που πρέπει παίζοντας για εκείνον και μέσα από εκείνον φορώντας τη φανέλα των Λέικερς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ