Καντέρ – «Πόσοι παίκτες πρέπει να βρεθούν θετικοί στον κορωνοϊό για να ανασταλεί η σεζόν;» (pics)

Καντέρ – «Πόσοι παίκτες πρέπει να βρεθούν θετικοί στον κορωνοϊό για να ανασταλεί η σεζόν;» (pics)

Ο Ενές Καντέρ, βλέποντας τα κρούσματα κορωνοϊού να αυξάνονται συνεχώς στο NBA, διατύπωσε μια εύλογη απορία σχετικά με αναστολή της σεζον λόγω της κατάστασης, στο Twitter.

Ο Ενές Καντέρ δεν είναι από τους ανθρώπους, που θα σιωπήσουν ενώ μπορούν να εκφραστούν και αυτή τη φορά αναρωτήθηκε δημόσια πότε θα αποφασίσει επιτέλους η λίγκα την αναστολή της σεζόν, με τα κρούσματα κορωνοϊού συνεχώς να αυξάνονται.

Το 2020, στην αρχή της πανδημίας, η λίγκα ανέστειλε την αγωνιστική δράση, μετά από το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του Ρούντι Γκομπέρ, για κάτι λιγότερο από 150 ημέρες, με εκείνη τη σεζόν να τελειώνει Οκτώβριο.

Ο σέντερ των Σέλτικς έγραψε στο Twitter του σχετικά:

«Πόσοι παίκτες πρέπει να βρεθούν θετικοί για να ανασταλεί η σεζόν;» και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Να αναστείλετε τη δράση στη σεζόν του ΝΒΑ!».

Η απορία του, έχει να κάνει με τον πανικό που προκλήθηκε τότε, χωρίς βέβαια να είναι διαθέσιμο κάποιο μέσο αντιμετώπισης, καθώς τα εμβόλια ήρθαν αργότερα.

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις του:

Το NBA πάντως, ήδη ανακοίνωσε μέτρα άμεσης εφαρμογής προκειμένου η αναστολή να αποφευχθεί όσο γίνεται, σε συνεργασία με την Ένωση Παικτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ