Αποθέωσε τον Νοβίτσκι ο Ζαγκλής

Αποθέωσε τον Νοβίτσκι ο Ζαγκλής

Ο Ανδρέας Ζαγκλής βρέθηκε στην τελετή απόσυρσης της φανέλας του Ντιρκ Νοβίτσκι, αποθεώνοντας τον Γερμανό θρύλο του μπάσκετ.

Οι Ντάλας Μάβερικς απέσυραν τη φανέλα του Ντιρκ Νοβίτσκι, η οποία θα μείνει για πάντα στην οροφή του «American Airlines Center» να θυμίζει την ιστορία που έγραψε ο Γερμανός με την ομάδα του Τέξας.

Στην τελετή που έλαβε χώρα, βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, ο οποίος μίλησε για τον Ντιρκ με τα καλύτερα λόγια και για τον τρόπο που άλλαξε τη συμπεριφορά των Αμερικανών προς τους Ευρωπαίους παίκτες.

«Για τους παίκτες εκτός Αμερικής στα 90’s ευδοκιμούσε το »Be like Mike»… Τα επόμενα χρόνια, οι μη Αμερικάνοι παίκτες είχαν στρέψει το βλέμμα τους στον Ντιρκ, και ο στόχος ήταν »Be like Dirk»», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Νοβίτσκι πήρε τον λόγο τονίζοντας για τον Έλληνα παράγοντα: «Λίγο πριν, είδατε στο βίντεο, τον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή. Θέλω να σε ευχαριστήσω που έκανες όλο αυτόν το δρόμο από τη Γενεύη για να βρίσκεσαι εδώ σήμερα. Έμαθα πολλά από εσένα τα τελευταία χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ