Στόκτον: Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για τη μη χρήση μασκας

Στόκτον: Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για τη μη χρήση μασκας

Ο Τζον Στόκτον δε θα μπορεί να δίνει πια το «παρών» σε αγώνες του Γκονζάγκα για το NCAA, αφού του απαγορεύτηκε η είσοδος μετά την άρνησή του να φορέσει μάσκα.

Ο Τζον Στόκτον υπήρξε τεράστιος παίκτης και παραμένει μέχρι και σήμερα πρώτος στις ασίστ και στα κλεψίματα σε ολόκληρο το NBA.

Ο «Στοκ» πριν βρεθεί στη Γιούτα και συνθέσει απίστευτο δίδυμο με τον Καρλ Μαλόουν, αγωνιζλοταν στο κολέγιο με τη φανέλα των Γκονζάγκα Μπούλντογκς.

Ακόμη και τώρα βλέπει την πορεία της ομάδας κάθε χρόνο και μένει ενεργός κι ενημερωμένος για τις εξελίξεις στο NCAA, όμως η στάση του απέναντι στον κορωνοϊό και τα εμβόλια θα του στερήσει από δω και μπρος τη δυνατότητα παρακολούθησης αγώνων δια ζώσης.

Ο πρώην NBAερ έχει ταχθεί ανοιχτά κατά των εμβολίων και έχει υποστηρίξει ότι πολλοί αθλητές, αλλά και χιλιάδες απλού κόσμου έχουν πεθάνει εξαιτίας αυτών.

Πάντως δε φάνηκε να ενοχλείται και πολύ για την άρνηση δυνατότητας παρακολούθησης αγώνων, λόγω περιφρόνησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων που επιβάλλουν τη χρήση μάσκας στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Επειδή είμαι γνωστός, φάνηκα λίγο παραπάνω, ξεχώρισα στο πλήθος. Γι’ αυτό παραπονέθηκαν πολλοί. Έπρεπε, δηλαδή, είτε να μου ζητήσουν να βάλω μάσκα είτε να μου ακυρώσουν το εισιτήριο.

Η σχέση μας περνάει κρίση, αλλά δεν χάλασε. Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε λύση, έστω και μέσω αυτής της σύγκρουσης. Έπρεπε ή να μου ζητήσουν να φοράω μάσκα ή να ακυρώσουν το εισιτήριό μου. Όταν αλλάξει ο κανονισμός, τότε θα το πάρω πίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ