Αντετοκούνμπο: «Στο Skills Challenge και του χρόνου, μέχρι να το κερδίσουμε»

Αντετοκούνμπο: «Στο Skills Challenge και του χρόνου, μέχρι να το κερδίσουμε»

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους που πήραν μέρος στο Skills Challenge και τόνισαν πως θα επιστρέψουν στον διαγωνισμό μέχρι να τον κερδίσουν.

Τον ενθουσιασμό τους για τη συμμετοχή τους στο Skills Challenge εξέφρασαν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, ενώ έδωσαν υπόσχεση πως θα επιστρέψουν μέχρι να κερδίσουν τον διαγωνισμό.

«Το ευχαριστηθήκαμε με την ψυχή μας», ανέφερε αρχικά ο Θανάσης, με τον Γιάννη να προσθέτει: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, γιατί δεν κάναμε καν ζέσταμα. Ειδικά το τελευταίο κομμάτι με τις ντρίμπλες που είναι για γκαρντ και όχι για big man».

Ο Άλεξ από την πλευρά του είπε: «Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία, το διασκέδασα. Κάτι διαφορετικό, δεν είχα ανάλογη εμπειρία».

Για την επόμενη πρόκληση και αν θα είναι στον διαγωνισμό και του χρόνου ο Γιάννης είπε: «Το Skills Challenge την επόμενη χρονιά, για να το κερδίσουμε». Και οι Θανάσης και Άλεξ συμφώνησαν.

«Αυτά που κάνουμε ως αδέλφια στην αυλή μας, τα κάνουμε και εδώ στην μεγάλη σκηνή του ΝΒΑ. Είναι απίστευτο», τόνισε ο Θανάσης, ενώ για το καθοριστικό τρίποντο είπε: «Δεν το ξέραμε πως θα γίνει έτσι. Νομίζαμε πως θα σουτάραμε όλοι με την σειρά».

Τέλος, ο Γιάννης ανέφερε: «Ήταν μία τρομερή εμπειρία, δεν βλέπουμε τον Άλεξ, όλη μαζί η οικογένεια βρισκόμαστε εδώ και είναι κάτι εκπληκτικό, όλοι περνάμε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ