Ξέσπασε ο Μάτζικ Τζόνσον: «Ο Γουέστμπρουκ πάει να γίνει η χειρότερη μεταγραφή στην ιστορία των Λέικερς»

Ξέσπασε ο Μάτζικ Τζόνσον: «Ο Γουέστμπρουκ πάει να γίνει η χειρότερη μεταγραφή στην ιστορία των Λέικερς»

Ο Μάτζικ Τζόνσον δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την απόδοση τoυ Ράσελ Γουέστμπρουκ και είπε πως αν δεν μπουν οι Λέικερς έστω στα Play in τότε θα είναι η χειρότερη μεταγραφή που έκαναν ποτέ.

Οι Λέικερς μπορεί να κέρδισαν τους Λέικερς με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να κάνει «όργια», όμως ο Μάτζικ Τζόνσον δεν εφησυχάζει και τα βάζει με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Ο παλαίμαχος άσος των «λιμνανθρώπων» βλέπει τον παίκτη που ήθελε τόσο πολύ και κατάφερε να φέρει ο ΛεΜπρόν το καλοκαίρι, προτιμώντας τον μάλιστα από τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, να μην αποδίδει.

Έχει 18.1 πόντους, 7.3 ασίστ κι 7.7 ριμπάουντ μέσο όρο, αλλά δεν είναι μονο τα νούμερα που έχουν φανερή πτώση, είναι κι ο τρόπος που σκέφτεται και κινείται μέσα στο παρκέ. Κρατά την μπάλα πολύ ώρα, εκβιάζει προσπάθειες, σουτάρει άσχημα.

Βλέποντάς τα όλα αυτά ο Μάτζικ μίλησε με σκληρά λόγια για εκείνον λέγοντας πως θα τον θυμούνται με πολύ άσχημο τρόπο, αν η ομάδα δεν καταφέρει να μπει έστω στο Play in Tournament.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν οι Λέικερς δεν μπουν έστω στα play-in, η ανταλλαγή του Γουέστμπρουκ μπορεί να μείνει στην ιστορία ως η χειρότερη που έκαναν ποτέ οι Λέικερς. Αυτό θα γίνει αν δεν τα καταφέρουν να μπουν στα playoffs.

Ο Ράσελ πρέπει να σταματήσει να τα βάζει με τα ΜΜΕ και να αναλάβει τις ευθύνες του. Βαρέθηκα τις δικαιολογίες! Είναι ώρα να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραδεχτεί «παίζω άσχημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ