Αποκάλυψη-σοκ για Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι σκέφτεται να φύγει από τις ΗΠΑ»

Αποκάλυψη-σοκ για Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι σκέφτεται να φύγει από τις ΗΠΑ»

Η τρομερή αποκάλυψη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσω του βιβλίου «Γιάννης – Γράφοντας Ιστορία».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ, ένα παράδειγμα αθλητή και MVP τόσο της κανονικής διάρκειας (2 φορές), αλλά και των τελικών, ενώ φυσικά είναι ήδη πρωταθλητής με τους Μπακς.

Ο Greek Freak έγινε draft από τα ελάφια το καλοκαίρι του 2013 και έκτοτε ουσιαστικά άλλαξε η ζωή του, καθώς έφυγε για τις ΗΠΑ, με σκοπό να γίνει ένας σούπερ σταρ του ΝΒΑ. 8 χρόνια αργότερα τα κατάφερε, η εξέλιξη του και η ζωή του γενικότερα είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Ωστόσο, ο Χοσέ Μανουέλ Πούερτας, ο άνθρωπος που έγραψε το βιβλίο για τον Έλληνα σταρ «Γιάννης – Γράφοντας Ιστορία» των εκδόσεων Κάκτος, προχώρησε σε μια αποκάλυψη-σοκ για τον Αντετοκούνμπο. Ενδιαφέρον παρασκήνιο από τον πρώτο χρόνο του στο Μιλγουόκι, όπου είχε φτάσει πολύ κοντά στο σημείο να φύγει από τους Μπακς και τις ΗΠΑ.

Ο λόγος ήταν η δεύτερη απόρριψη της βίζας της οικογένειας του, καθώς αν συνέβαινε για τρίτη φορά θα ήταν οριστική. Τότε ο Γιάννης είχε έρθει σε πολύ δύσκολο σημείο και σκέφτηκε σοβαρά να τα αφήσει όλα για να φύγει, με τον ατζέντη του, Γιώργο Πάνου να επιβεβαιώνει πως του είχε τηλεφωνήσει και του είχε πει ότι αν δεν τους δεχτούν στις ΗΠΑ θα φύγει.

«Ο Γιάννης πέρασε άσχημα τον πρώτο του χρόνο στο Μιλγουόκι μέχρι να έρθουν οι δικοί του. Τόσο ακραία ήταν η κατάσταση, που μετά τη δεύτερη απόρριψη του αιτήματος για βίζα των δικών του -ενδεχόμενη τρίτη απόρριψη θα ήταν και οριστική-, απείλησε να τα στείλει όλα στα τσακίδια», υποστήριξε ο Ισπανός συγγραφέας και δημοσιογράφος.

«Μου τηλεφώνησε και μου είπε: «Αν τους αρνηθούν και δεν μπορέσουν να έρθουν, εγώ θα φύγω από τις Ηνωμένες Πολιτείες», αποκάλυψε ο Γιώργος Πάνου στο ντοκιμαντέρ Finding Giannis του TNT», γράφει ο Πουέρτας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ