Ο Ίρβινγκ απάντησε για τη χειρονομία προς τους φίλους των Σέλτικς

Ο Ίρβινγκ απάντησε για τη χειρονομία προς τους φίλους των Σέλτικς

Ο Κάιρι Ίρβινγκ στην συνέντευξη μετά την αναμέτρηση με τους Σέλτικς απάντησε για τις χειρονομίες που έκανε προς τους φιλάθλους της Βοστώνης.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ στην συνέντευξη μετά την αναμέτρηση με τους Σελτικς μίλησε για τον διάλογο που άνοιξε με τους οπαδούς των Σέλτικς και τα μεσαία δάχτυλα που τους έδειξε στο Game 1 της σειράς του πρώτου γύρου των playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA.

Μάλιστα στην συνέντευξη εμφανίστηκε εκνευρισμένος και ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρει αν θα του επιβληθεί πρόστιμο και θα συνεχίσει να απαντά στις προκλήσεις των φιλάθλων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ίρβινγκ: 

«Έχω συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές, δεν είναι κάτι νέο για μένα όποτε έρχομαι σε αυτό το γήπεδο. Όμως έχουν και την ίδια απάντηση από μένα. Αν έχουν αυτή τη συμπεριφορά, θα κάνω κι εγώ το ίδιο».

«Δεν απευθύνομαι σε κάθε οπαδό των Σέλτικς, δεν θέλω να απαντήσω σε όλους. Αλλά όταν αρχίζουν να με βρίζουν, κάποια στιγμή δεν αντέχεις. Ο κόσμος περιμένει από μας να είμαστε ταπεινοί και να μην αντιδρούμε, αλλά… γ@@α το! Είναι τα playoffs! Οπότε αν κάποιος με βρίζει, γυρίζω και τον κοιτάζω στα μάτια και βλέπω αν το λέει η καρδιά του. Τις περισσότερες φορές… δεν το λέει. Αυτή είναι η σκοτεινή πλευρά, αποδεχτείτε τη!».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ