Υπόκλιση Κάρι στον… MVP Χάρντεν : «Έχει πάει το παιχνίδι του σε άλλο level»

Υπόκλιση Κάρι στον… MVP Χάρντεν : «Έχει πάει το παιχνίδι του σε άλλο level»

Ο Στεφ Κάρι αποθέωσε κι αυτός με τη σειρά του τον Τζέιμς Χάρντεν και τόνισε πως πρέπει να κερδίσει το βραβείο του MVP στο NBA για φέτος.

Ακόμη ένας αστέρας του ΝΒΑ αποθέωσε τον εκπληκτικό τη φετινή σεζόν Τζέιμς Χάρντεν. Ο λόγος για τον Στεφ Κάρι, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί τη φετινή ανωτερότητα του «Μούσια» τόνισε πως πρέπει να του δοθεί το βραβείο του MVP.

Ο δις MVP (2015, 2016) ρωτήθηκε σε συνέντευξη του στο «CBS Sports» για τα φαβορί της φετινής σεζόν και έδωσε την ψήφο του στον ηγέτη των Ρόκετς: «Κάθε χρόνο υπάρχουν ιστορίες και συζητήσεις για το ποιοι είναι φαβορί και πρέπει να πάρουν το βραβείο. Προφανώς, φέτος έχουμε τον Τζέιμς Χάρντεν που οδηγεί την κούρσα όλη τη χρονιά, με το Χιούστον να παίζει σε πολύ ψηλό επίπεδο. Έχει πάει το παιχνίδι του σε άλλο level. Είναι το μεγάλο φαβορί. Ωσότοσο, έχουμε και παίκτες όπως ο Άντονι Ντέιβις και ο Λεμπρόν Τζέιμς που παίζουν απίστευτα».

Να θυμίσουμε πως φέτος ο Χάρντεν πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στο NBA, μετρώντας κατά μέσο όρο 30.6 πόντους, 8.8 ασίστ και 5.4 ριμπάουντ, με το Χιούστον να έχει μακράν το καλύτερο ρεκόρ (62-15) στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ