«Τρέμουν» οι Σέλτικς: Παίρνει… φωτιά μετά από «ζερό» ο Κάρι (vids)

«Τρέμουν» οι Σέλτικς: Παίρνει… φωτιά μετά από «ζερό» ο Κάρι (vids)

Στο Game 5 με τους Σέλτικς τα «έσπασε» από τη γραμμή των 7.25. Ο Στεφ Κάρι ξέρει να δίνει απαντήσεις μετά από... χαμηλό βαρομετρικό στα τρίποντα.

Στο Game 5 των NBA Finals ο Στεφ Κάρι ήταν… γήινος. Ο ηγέτης των Γουόριορς τα «έσπασε» κυριολεκτικά και μεταφορικά, τελειώνοντας το ματς με 0/9 τρίποντα. Κάπως έτσι, μπήκε… στοπ στο αδιανόητο σερί των 233 αγώνων, κανονικής περιόδου και playoffs, που ευστοχούσε σε τουλάχιστον ένα τρίποντο.

Βέβαια, την απίθανη αστοχία του «σεφ», οι Πολεμιστές δεν την πλήρωσαν, κάνοντας τελικά το 3-2 στη σειρά με τους Σέλτικς. Πλέον, η αρμάδα του Στιβ Κερ βρίσκεται ένα ροζ φύλλο μακριά από το 4ο δαχτυλίδι τα τελευταία 8 χρόνια, με το πρώτο championship point να λαμβάνει χώρα στην Βοστώνη και στο TD Garden (17/6, 04:00).

Το Γκόλντεν Στέιτ μπορεί να τελειώσει τη… δουλειά στη Βοστώνη και άπαντες περιμένουν να δουν την «απάντηση» του Στεφ Κάρι μετά την μέτρια εμφάνιση του Game 5. Ο κορυφαίος σουτέρ του κόσμου θα ψαχτεί για την εξιλέωση, με ένα στατιστικό να προκαλεί «τρόμο» στις τάξεις των Σέλτικς!

Stephen Curry's Game 5 Struggles Further Proved He's Not on LeBron James' Level

Από το 2013, σε μόλις 9 αναμετρήσεις, δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε τρίποντο ο Κάρι. Μετά από κάθε… μηδενικό, ακολουθούσε και «βροχή» πίσω από τα 7.25. Ο ηγέτης των Γουόριορς παίρνει φωτιά μετά από «ζερό» και μετράει 4.4 τρίποντα.

Μάλιστα, το 2016 και σε μια μάχη με τους Λέικερς, είχε 0/10 τρίποντα. Στην επόμενη αναμέτρηση, έγραψε ιστορία στο NBA, σημειώνοντας 13 τρίποντα και με τους Πέλικανς να παρακολουθούν την απίθανη παράστασή του.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από το… πάρτι που έστησε στο TD Garden ο Στεφ Κάρι. Εκεί που ουσιαστικά, μόνος του υπέταξε τους παίκτες του Ίμε Ουντόκα. Μετά το «ζερό» στο Game 5, ο 34χρονος σούπερ σταρ θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις, οδηγώντας τους Γουόριορς στο 7ο δαχτυλίδι. Τα πολλά παραδείγματα των προηγουμένων χρόνων, μόνο χαμόγελα δε φέρνουν στο στρατόπεδο των Σέλτικς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ