Ο Χάρντεν ανανέωσε για δυο χρόνια και 68,6 εκατ. δολάρια με τους Σίξερς

Ο Χάρντεν ανανέωσε για δυο χρόνια και 68,6 εκατ. δολάρια με τους Σίξερς

Η νέα πρόταση των Φιλαδέλφεια Σίξερς, έφερε συμφωνία με τον Τζέιμς Χάρντεν που θα μείνει στην ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν το κουνάει από τη Φιλαδέλφεια τη φετινή σεζόν και θα βρίσκεται στο πλευρό του Τζοέλ Εμπίντ, με φόντο ένα πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποδέχτηκε την βελτιωμένη πρόταση της ομάδας του (είχε απορρίψει την αρχική πρόταση των 47,3 εκατ. δολαρίων) και για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως αναφέρει το ESPN θα φοράει την φανέλα των Σίξερς, σε μία συμφωνία των 68,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Χάρντεν θα έχει επιλογή να μείνει ελεύθερος την δεύτερη σεζόν, ενώ θα πάρει 33 εκατ. για την πρώτη χρονιά και 35,6 εκατ. δολάρια την δεύτερη σεζόν.

Αν απορρίψει την προσφορά της δεύτερης σεζόν, τότε θα είναι free agent το επόμενο καλοκαίρι και θα μπορεί να διαπραγματευτεί ξανά για ένα νέο συμβόλαιο. Ο Χάρντεν πάντως πρόσφατα δήλωνε πως θα είναι εντάξει με το να πάρει λιγότερα χρήματα στο υπόλοιπο της καριέρας του, αρκεί να είναι σε θέση να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, κάτι που πιστεύει πως μπορεί να κάνει με την ομάδα των Σίξερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ