Επέστρεψε στους Λέικερς ο Σρέντερ (pics)

Επέστρεψε στους Λέικερς ο Σρέντερ (pics)

Τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς θα φορέσει ξανά ο Ντένις Σρέντερ, με τους Καλιφορνέζους να ανακοινώνουν επίσημα τον Γερμανό γκαρντ.

Ο Ντένις Σρέντερ μπορεί να έκανε… όργια στο Eurobasket 2022 με την Εθνική της Γερμανίας και να έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όμως ήταν ακόμα χωρίς ομάδα.

Αυτό πλέον παύει να ισχύει, καθώς ο Γερμανός γκαρντ ήρθε σε συμφωνία με τους Λος Άντζελες Λέικερς για την επιστροφή του στον σύλλογο της Καλιφόρνια, με τους «λιμνάνθρωπους» να τον ανακοινώνουν με κάθε επισημότητα.

Η συμφωνία του Σρέντερ με τους Λέικερς είναι για έναν χρόνο, με τον 29χρονο γκαρντ να γίνεται πλουσιότερος κατά 2,64 εκατομμύρια δολάρια, έχοντας την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στο πλευρό του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις.

Μάλιστα ο Γερμανός δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μετακίνησή του, καθώς με ανάρτησή του στα social media έστειλε μήνυμα στους φίλους της ομάδας του Λος Άντζελες: «Φίλοι των Λέικερς. Την περασμένη σεζόν δεν ένιωθα καλά… Ένιωσα παρεξηγημένος και κανείς δεν ήξερε πραγματικά την ιστορία! Επιστρέφω στον μεγαλύτερο οργανισμό για να κάνω σωστά τα πράγματα . Ελπίζω ότι οι φίλοι των Λέικερς θα με υποστηρίζουν κάθε μέρα! Θα δίνω ό,τι έχω κάθε μέρα! Είναι τιμή να παίζεις για τους Λέικερς. Ανυπομονώ να ξεκινήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ