Ο Ντουράντ αγόρασε ομάδα!

Ο Ντουράντ αγόρασε ομάδα!

Ο Κέβιν Ντουράντ αγόρασε ομάδα pickleball που πρόκειται ένα άθλημα παρόμοιο με το τένις.

Ο δύο φορές πρωταθλητής του NBA και πρώην πολυτιμότερος παίκτης του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου, Κέβιν Ντουράντ, έγινε σήμερα (20/10) ο τελευταίος αθλητής υψηλού επιπέδου, που αγόρασε ομάδα της Major League Pickleball (MLP).

Ο έμπειρος φόργουορντ και ο επιχειρηματικός συνεργάτης των Μπρούκλιν Νετς, Ρικ Κλέιμαν, ανακοίνωσαν ότι η εταιρεία τους Thirty Five Ventures (35V) αγόρασε ομάδα pickleball που πρόκειται να αγωνιστεί στην MLP του 2023.

Διαβάστε επίσης: Το «ερυθρόλευκο» μήνυμα του Χάμες Ροντρίγκες (pic)

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της MLP, Σιβ Καν, δήλωσε ότι ο Ντουράντ, ο οποίος οδήγησε τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στην κατάκτηση των πρωταθλητών του 2017 και του 2018 στο ΝΒΑ, και ο Κλέιμαν θα αποτελέσουν «συνεργάτες που θα αλλάξουν το παιχνίδι» στο πρωτάθλημα.

«Δεν φέρνουν μόνο πάθος για το παιχνίδι, αλλά και ασυναγώνιστη τεχνογνωσία για να μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε», τόνισε ο Καν στο δελτίο Τύπου.

Το MLP θα επεκταθεί από 12 ομάδες σε 16 την επόμενη σεζόν, ενώ το συνολικό χρηματικό έπαθλο θα ξεπερνά τα $ 2 εκατομμύρια.

Το pickleball εφευρέθηκε το 1965 και πρόκειται για ένα γρήγορο άθλημα παρόμοιο με το τένις και το μπάντμιντον, αν και παίζεται σε μικρότερο γήπεδο με δίχτυ χρησιμοποιώντας μια διάτρητη, πλαστική μπάλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ