O Γουέστμπρουκ αγόρασε πανάκριβο σπίτι απέναντι από τον Λεμπρόν

O Γουέστμπρουκ αγόρασε πανάκριβο σπίτι απέναντι από τον Λεμπρόν

Μια τεράστια έπαυλη αξίας 37 εκατ. δολαρίων αγόρασε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, ακριβώς απέναντι από το σπίτι του Λεμπρόν Τζέιμς.

Μπορεί ο Ράσελ Γουέστμπρουκ να δέχεται πολύ έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα για τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη ομάδα των Λος Άντζελες Λέικερς, εκείνος όμως δεν φαίνεται να… χαμπαριάζει από αυτά και συνεχίζει να ζει τη ζωή του με τον τρόπο που εκείνος θέλει.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ρεπόρτερ Ντάρεν Ρόβελ, έκανε μία πολύ μεγάλη επένδυση που δείχνει ότι θέλει να μείνει στο Λος Άντζελες. Όπως αποκαλύπτει ο Ρόβελ, ο Γουέστμπρουκ αγόρασε από την Πέτρα Έκλστοουν, κόρη του άλλοτε αφεντικού της Formula 1, Μπέρνι Έκλστοουν, την έπαυλή της αντί 37 εκατομμυρίων δολαρίων (την είχε αγοράσει το 2019 για 23 εκατομμύρια δολάρια).

Διαβάστε επίσης: Τριάρα της Λίβερπουλ και πρόκριση στους «16» (0-3) – Στο… ρελαντί η Νάπολι (3-0)

Αυτή η έπαυλη βρίσκεται στην οδό Τάιγκερτεϊλ στο Μπρέντγουντ, σε μία γειτονιά όπου ανάμεσα στους πολλούς αθλητές και αστέρες που μένουν εκεί, τυχαίνει να ζουν ο Λεμπρόν Τζέιμς και η οικογένειά του.

Για την ιστορία, η περιουσία του, μόνο από τα έσοδά του από το NBA υπολογίζεται στα 336 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς να υπολογίζονται συμφωνίες με εταιρίες και διαφημίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ