Γιάννης και Λεμπρόν αρχηγοί στο All Star Game!

Γιάννης και Λεμπρόν αρχηγοί στο All Star Game!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Λεμπρόν Τζέιμς επιλέχθηκαν από τον κόσμο να είναι αρχηγοί στο φετινό All Star Game!

Τον δικό του «μύθο» συνεχίζει να γράφει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στον μαγικό κόσμο του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Για τρίτη φορά στην καριέρα του, ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς θα είναι αρχηγός σε All Star Game, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους από κάθε άλλον παίκτη της Ανατολής, κάτι που σημαίνει πως θα επιλέξει τους συμπαίκτες του και φέτος.

Διαβάστε επίσης: Η αντίδραση δεν ήρθε με καλό ποδόσφαιρο, αλλά με στοιχεία απαραίτητα για να πάρεις τίτλο…

Αυτή θα είναι η έβδομη σερί χρονιά που ο Γιάννης θα δώσει το «παρών» σε All Star Game, συγκεντρώνοντας μάλιστα σχεδόν 7 εκατομμύρια ψήφους στη σχετική ψηφοφορία του κοινού, με τον Κέβιν Ντουράντ να έρχεται δεύτερος από την πλευρά της Δύσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το NBA αποφάσισε φέτος να αλλάξει το πλάνο του draft, καθώς όπως έγινε γνωστό, οι δύο αρχηγοί θα επιλέξουν τους συμπαίκτες τους λίγο πριν από το πρώτο τζάμπολ!

Για τη δυτική περιφέρεια εκτός του Λεμπρόν Τζέιμς που θα είναι αρχηγός, επιλέχθηκαν οι Νίκολα Γιόκιτς, Λούκα Ντόντσιτς, Ζάιον Ουίλιαμσον και Στεφ Κάρι. Για την ανατολική περιφέρεια, εκτός από τον Γιάννη, επιλέχθηκαν οι Τζέισον Τέιτουμ, Κέβιν Ντουράντ, Κάιρι Ίρβινγκ και Ντόνοβαν Μίτσελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ