Σάρωσε ο Αντετοκούνμπο στην ψηφοφορία του All Star Game!

Σάρωσε ο Αντετοκούνμπο στην ψηφοφορία του All Star Game!

Πρώτος στην προτίμηση των φιλάθλων και των παικτών του NBA στην ψηφοφορία του All Star Game ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Για τρίτη φορά στην καριέρα του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι αρχηγός σε All Star Game και θα επιλέξει τους συμπαίκτες του για τη μεγάλη «γιορτή» του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ.

Ο Greek Freak κατάφερε να αναδειχθεί νικητής της ψηφοφορίας της ανατολικής περιφέρειας και θα είναι αρχηγός της ομάδας του, έχοντας απέναντι του τον Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος για άλλη μια χρονιά θα είναι αυτός που θα επιλέξει την ομάδα του, καθώς όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ήταν ο άνθρωπος με τις περισσότερες ψήφους από τη δυτική περιφέρεια.

Διαβάστε επίσης: Η αντίδραση δεν ήρθε με καλό ποδόσφαιρο, αλλά με στοιχεία απαραίτητα για να πάρεις τίτλο…

Ο Γιάννης πρώτευσε σε ψήφους στην Ανατολή και μάλιστα ήταν κυρίαρχος, καθώς συγκέντρωσε 6.761.032 ψήφους από το κοινό, αφήνοντας τον Κέβιν Ντουράντ στη δεύτερη θέση με περίπου 200.000 λιγότερες ψήφους.

Μάλιστα και στην αντίστοιχη ψηφοφορία των παικτών της λίγκας, ο Έλληνας σούπερ σταρ αναδείχθηκε νικητής, συγκεντρώνοντας 220 ψήφους έναντι του δεύτερου σταρ των Νετς που συγκέντρωσε 172 ψήφους.

Στις προτιμήσεις των media, ο Αντετοκούνμπο βγήκε δεύτερος με 80 ψήφους, δύο μόλις λιγότερες από τον πρώτο Τζέισον Τέιτουμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ