Αισιοδοξία στους Μπακς για τον Αντετοκούνμπο – Πιθανή η συμμετοχή του στο Game 2

Αισιοδοξία στους Μπακς για τον Αντετοκούνμπο – Πιθανή η συμμετοχή του στο Game 2

Θετικά φαίνεται πως είναι τα νέα από τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως ο Greek Greak θα είναι έτοιμος για το Game 2 της σειράς με τους Χιτ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς είδαν τους Μαϊάμι Χιτ να φεύγουν με τη νίκη από το Fiserv Forum και να παίρνουν το πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο αυτό που απασχολεί άπαντες από χθες στο στρατόπεδο των «Ελαφιών» είναι ο τραυματισμός που υπέστη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας σταρ είχε μια πολύ άσχημη προσγείωση στο παρκέ κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου του χθεσινού αγώνα και χτύπησε στη μέση του, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι. Οι εξετάσεις και συγκεκριμένα η ακτινογραφία που έκανε αμέσως μετά το ματς, ήταν καθαρή και τα νεότερα από τις ΗΠΑ είναι ακόμα πιο ευχάριστα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Γκατούζο, ο Ζινκερνάγκελ και η επόμενη μέρα

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο ρεπόρτερ του NBA, Σαμς Σαράνια, στην ομάδα του Μιλγουόκι είναι αισιόδοξοι πως το πρόβλημα του Γιάννη στη μέση δεν θα τον ταλαιπωρήσει για πολύ ακόμα και μάλιστα υπάρχουν πιθανότητες να είναι έτοιμος ο Αντετοκούνμπο για το δεύτερο παιχνίδι τη σειράς με τους Χιτ, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ