Χωρίς τον Πολ στο Game 3 με τους Νάγκετς οι Σανς

Χωρίς τον Πολ στο Game 3 με τους Νάγκετς οι Σανς

Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα θα έχουν να διαχειριστούν οι Φοίνιξ Σανς στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τους Ντένβερ Νάγκετς.

Οι Φοίνιξ Σανς απέκλεισαν επισήμως τον Κρις Πολ για το Game 3 κόντρα στους Νάγκετς, όπως αναμενόταν, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αριστερό προσαγωγό.

Ο Πολ δεν προπονήθηκε την Πέμπτη και ενώ οι Σανς χρειάζονται απεγνωσμένα τη νίκη στο τρίτο παιχνίδι, καθώς οι Νάγκετς έχουν προβάδισμα με 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης.

Μάλιστα όπως ανέφερε το ESPN, ο Πολ είναι αμφίβολος και για το Game 4.

«Προφανώς θα μας λείψει ο Κρις», είπε ο Κέβιν Ντουράντ μετά την προπόνηση. «Και όλα αυτά που προσφέρει στην ομάδα. Απλώς πρέπει να βγούμε εκεί έξω και να παίξουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε μαζί. Προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε πολύ και θα προσπαθήσουμε να μετακινήσουμε την μπάλα και να παίξουμε μαζί… έτσι ώστε να βάλουμε τον εαυτό μας σε καλή θέση».

Την εφετινή σεζόν, ο Πολ είχε 13.9 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 8.9 ασίστ και 1.5 κλεψίματα, μέσο όρο, με 37.5% στα τρίποντα σε 32 λεπτά συμμετοχής στην κανονική περίοδο και 12.4 πόντους, 5 ριμπάουντ, 7.4 ασίστ και 1.7 κλεψίματα, μέσο όρο, σε 36 λεπτά συμμετοχής στα playoffs.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ