Αλλάζουν τα δεδομένα στο NBA: Ετσι θα κάνουν δικό τους γνωστό σταρ οι Μπακς

Αλλάζουν τα δεδομένα στο NBA: Ετσι θα κάνουν δικό τους γνωστό σταρ οι Μπακς

Οι Μιλγουόκι Μπακς θέλουν να προσθέσουν δίπλα στον Γιάννη ένα σημαντικό γρανάζι.

Κάτι παραπάνω από αποτυχημένη ήταν η εφετινή σεζόν για τους Μιλγουόκι Μπακς. Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποκλείστηκε από τους Μαϊάμι Χιτ στον πρώτο γύρο των playoffs, με τον Μάικ Μπουντενχόλζερ να οδηγείται στην πόρτα της εξόδου.

Με τον Αντριαν Γκρίφιν να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας, οι άνθρωποι του Μιλγουόκι επιθυμούν μια γρήγορη επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών. Η ενίσχυση των «Ελαφιών» για τη νέα αγωνιστική περίοδο θεωρείται επιβεβλημένη και τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης: Μαυροπάνος: «Αν δουλέψουμε όπως πρέπει αμυντικά, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε Ζιρού-Εμπαπέ»

Κάπως έτσι, στο κάδρο για τους Μπακς φέρεται να βρίσκεται ο Μπράντλεϊ Μπιλ. Τα σενάρια για το μέλλον του σούτινγκ γκαρντ των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς δίνουν και παίρνουν, με τα «Ελάφια» να καραδοκούν στη γωνία.

Η ομάδα του Γκρίφιν θέλει να πυροδοτήσει την… βόμβα με τον Μπιλ και η ιστοσελίδα ClutchPoints, αποκαλύπτει το «πακέτο» που ενδέχεται να τον στείλει στο Μιλγουόκι.

Οι Μπακς θα μπορούσαν να κάνουν δικό τους τον 29χρονο, παραχωρώντας στην ομάδα της πρωτεύουσας τον Κρις Μίντλετον -ο οποίος βέβαια θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσει την option που έχει στο συμβόλαιό του για τη νέα σεζόν-, τον πρώην φόργουορντ των Γιούτα Τζαζ, Τζο Ινγκλς, καθώς και ένα μελλοντικό pick πρώτου γύρου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Μπακς δεν «παίζουν» μόνοι τους για τον Μπιλ. Στην κούρσα για την υπογραφή του βρίσκονται και οι εφετινοί φιναλίστ των NBA Finals, Μαϊάμι Χιτ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ