Μοράντ: «Θέλω να απολογηθώ σε όλους – Θα το φτιάξω, το υπόσχομαι»

Μοράντ: «Θέλω να απολογηθώ σε όλους – Θα το φτιάξω, το υπόσχομαι»

Ο Τζα Μοράντ αναφέρθηκε στην τιμωρία του ζητώντας συγγνώμη από όλους, ενώ υποσχέθηκε πως θα γίνει καλύτερος.

Όπως έκανε γνωστό το ΝΒΑ, ο Τζα Μοράντ δέχθηκε ποινή αποκλεισμού 25 αγώνων, καθώς τον Μάιο είχε «πιαστεί» σε live του Instagram να κρατά όπλο, κάτι που ήταν η δεύτερη φορά που συμβαίνει.

Ο σταρ των Μέμφις Γκρίζλις, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ζήτησε συγγνώμη από το ΝΒΑ και τον κόσμο, τονίζοντας πως θα δουλέψει τις αδυναμίες του και θα προσπαθήσει να γίνει καλύτερος.

H δήλωση του Τζα Μοράντ:

«Είχα χρόνο να καταλάβω πόσο πόνεσα. Θέλω να απολογηθώ στο ΝΒΑ, στους Γκρίζλις, στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο του Μέμφις. Στον Άνταμ Σίλβερ, Kleiman και Pera που μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας αθλητής και με υποστήριξαν. Συγγνώμη που τους έβλαψα. Και για τα παιδιά που απέτυχα σαν πρότυπο. Υπόσχομαι ότι θα γίνω καλύτερος. Προς όλους τους χορηγούς μου, θα σας εκπροσωπώ καλύτερα. Kαι για τους φιλάθλους, θα το φτιάξω, το υπόσχομαι.

Θα περάσω την offseason και το διάστημα απουσίας μου για να δουλέψω στη ψυχική μου υγεία και τις αποφάσεις μου. Θα προπονηθώ και θα ειμαι έτοιμος όταν επιστρέψω. Ξέρω πως οι συμπαίκτες μου δεν θα τα παρατήσουν και λυπάμαι που δεν θα είμαι μαζί τους στο ξεκίνημα της σεζόν. Ελπίζω πως θα μου δώσετε τον χρόνο να αποδείξω πως είμαι καλύτερος άνθρωπος απ ‘οτι σας έδειξα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ