Αγωνία στους Μπακς για την απόφαση του Μίντλετον

Αγωνία στους Μπακς για την απόφαση του Μίντλετον

Η προθεσμία που έχει Κρις Μίντλετον για να ενεργοποιήσει ή όχι την οψιόν στο συμβόλαιο του λήγει και οι Μπακς είναι σε... αναμμένα κάρβουνα.

Οι Μιλγουόκι Μπακς προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν προσπθώντας να χτίσουν ένα καλό ρόστερ γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ώστε να μπορέσουν να πάνε μακριά στα πλέι οφ και να μην έχουν την κακή φετινή πορεία που έληξε άδοξα στον πρώτο γύρο.

Ένα από τα θέματα που «καίνε» πλέον για τον οργανισμό του Ουισκόνσιν, αφού πλέον έχουν κλείσει το ζήτημα του προπονητή, είναι το τι θα γίνει με τον Κρις Μίντλετον. Το συμβόλαιο του Αμερικανού ολοκληρώνεται, ενώ υπάρχει οψιόν για ακόμη μία σεζόν η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο από εκείνον.

Ο Μίντλετον θα πρέπει να απαντήσει μέχρι τις 21 Ιουνίου και όπως είναι λογικό τα «ελάφια» βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα καθώς το ποσό που αναμένεται να πάρει ο 32χρονος ανέρχεται στα 40,3 εκατομμύρια δολάρια.

Το ιδανικό για τους Μπακς αν τον κρατήσουν θα ήταν να κάνει opt-out και στη συνέχεια να υπογράψει νέο συμβόλαιο με σαφώς μικρότερες αποδοχές ώστε να μπορέσουν να προσελκύσουν και κάποιον άλλον σταρ για να σταθεί στο πλευρό του Γιάννη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ