Επικός Ντουράντ, έβαλε στη θέση του έναν hater! (pic)

Επικός Ντουράντ, έβαλε στη θέση του έναν hater! (pic)

Πάντα ετοιμόλογος ο Κέβιν Ντουράντ, επιλέγει να απαντά σε σχόλια από haters, βάζοντας στη θέση του έναν από αυτούς που του «επιτέθηκε» μέσω social media.

Για άλλη μια φορά στην καριέρα του ο Κέβιν Ντουράντ ετοιμάζεται για τέταρτη φορά στην καριέρα του να γίνει μέλος μιας big 3 για να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα που τόσο λείπει από τη συλλογή του. Η αρχή έγινε στην Οκλαχόμα μαζί με τους Γουέστμπρουκ και Χάρντεν, συνέχισε στο Γκόλντεν Στέιτ (Κάρι και Τόμπσον) αλλά και στο Μπρούκλιν (Χάρντεν και Ίρβινγκ).

Τώρα με την έλευση του ο Μπράντλεϊ Μπιλ, έρχεται να προστεθεί στους Μπούκερ και Ντουράντ και μαζί με τον Ντι Άντρε Έιτον φτιάχνουν έναν πολύ ποιοτικό πυρήνα πάνω στον οποίο μπορούν να εξελιχθούν σε contenders μέσα στη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Στα ραντάρ του Ολυμπιακού μπακ από την Αμερική

Βέβαια υπάρχει μια συνεχόμενη κριτική στον Ντουράντ για το γεγονός πως επιλέγει συνέχεια να γίνεται μέλος των big 3, με έναν εκ των ακολούθων του στο twitter να του λέει χαρακτηριστικά:

«Δεν είσαι ακέραιος απέναντι στο παιχνίδι. Χρησιμοποιείς το παιχνίδι που αγαπώ για δικό σου όφελος. Κάθε φορά που βρίσκεις εμπόδια απέναντί σου, φεύγεις! Οι θεοί του μπάσκετ δεν το αποδέχονται και οι πραγματικοί φανς του ΝΒΑ δεν μπορούν να το σεβαστούν»

Και το KD να απαντά χαρακτηριστικά: «Λοιπόν, ευτυχώς θα αποχωρήσω σε λίγα χρόνια και θα μπορείς να απολαύσεις ξανά το παιχνίδι που αγαπάς». Και δεν έμεινε μόνο εκεί. Όταν ρωτήθηκε γιατί πάντα φροντίζει να απαντά σε haters και ποτέ σε οπαδούς του, έδωσε την… απάντηση του ενός εκατομμυρίου αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Το μίσος με οδηγεί. Η πολλή αγάπη θα σε σκοτώσει»…

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ