Από ανταλλαγή σε ανταλλαγή ο Πολ, πλησιάζει σε πρώην ομάδα του

Από ανταλλαγή σε ανταλλαγή ο Πολ, πλησιάζει σε πρώην ομάδα του

Νέα ομάδα του Κρις Πολ είναι οι Γουίζαρντς, μετά την ανταλλαγή για χάρη του Μπράντλεϊ Μπιλ, κάτι που ενδέχεται όμως να αλλάξει τις επόμενες ημέρες καθώς νέα ανταλλαγή είναι στα σκαριά.

Ο Κρις Πολ πρόσφατα έγινε κάτοικος Ουάσιγκτον, με τους Γουίζαρντς να αποκτούν τα δικαιώματά του μαζί με του Λάντρι Σάμετ, στο πλαίσιο της παραχώρησης του Μπράντλεϊ Μπιλ, στους Φοίνιξ Σανς.

Όπως φαίνεται όμως, το πιθανότερο είναι να μην μακροημερεύσει στην Ουάσιγκτον, αφού το όνομα του έμπειρου γκαρντ εμπλέκεται σε νέα σενάρια ανταλλαγής. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Μπράιαντ Γουίντχορστ του ESPN, είναι πιθανό μια πρώην ομάδα του Πολ να κινήσει τα νήματα ώστε να επιτύχει ένα trade και να τον κάνει και πάλι δικό της.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντιέγκο, ο Ερνέστο και η νέα μέθοδος του Ολυμπιακού

Πρόκειται για τους Λος Άντζελες Κλίπερς, στους οποίους o έχει περάσει το καλύτερο διάστημα της καριέρας του από το 2011 μέχρι και το 2017 με 18.8 πόντους μέσο όρο, 4.2 ριμπάουντ, 9.9 ασίστ και 2.2 κλεψίματα.

Στα 38 του πλέον ο Πολ, όντας σε καλή κατάσταση, βλέπει την μπογιά του να περνάει ακόμα στο ΝΒΑ, με αρκετές ομάδες να θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους την εμπειρία και το playmaking που του έδωσε το προσωνύμιο Point God που τον ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ