ΝΒΑ : Τέλος ο Κέισι!

ΝΒΑ : Τέλος ο Κέισι!

Οι Τορόντο Ράπτορς απέλυσαν τον πιο επιτυχημένο προπονητή που είχαν ποτέ μετά την καλύτερη σεζόν της ιστορίας τους!

Συμβαίνουν και στα καλύτερα τα σπίτια… Ο Ντουέιν Κέισι ήταν ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία των Τορόντο Ράπτορς, στα έξι από τα επτά χρόνια της παρουσίας του στον πάγκο η ομάδα βελτίωνε το ρεκόρ της, φέτος είχε το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή και δεύτερο καλύτερο σε όλο το ΝΒΑ (59-23), αλλά παρ’ όλα αυτά… απολύθηκε!

Το έμαθε το πρωί της Παρασκευής και φυσικά μόνον αυτός και τα στελέχη της ομάδας γνωρίζουν γιατί συνέβη αυτό, λίγα 24ωρα μάλιστα μετά την ανάδειξη του Κέισι ως προπονητή της χρονιάς στο ΝΒΑ από τους συναδέλφους του προπονητές. Όλοι οι υπόλοιποι προς το παρόν μόνον υποθέσεις μπορούν να κάνουν. Φαίνεται πάντως ότι κρίσιμο ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξε ο αποκλεισμός από τους τελικούς της Ανατολής με sweep από τους Καβαλίερς του ΛεΜπρόν.

Σε κάθε περίπτωση ο Ντουέιν Κέισι δεν θα πάει χαμένος, φαίνεται μάλιστα πως οι Ντιτρόιτ Πίστονς έχουν ήδη αρχίσει να τον καλοβλέπουν. Όσο για τους Ράπτορς, δείχνουν να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του πρώην προπονητή των Ατλάντα Χοκς, Μάικ Μπαντενχόλτζερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ