«Έδειξε» τον επόμενο προορισμό της καριέρας του ο Εμπίντ;

«Έδειξε» τον επόμενο προορισμό της καριέρας του ο Εμπίντ;

Ο Τζόελ Εμπίντ αγόρασε σπίτι σε πόλη εκτός Φιλαντέλφια και υπάρχει πολύ ισχυρή φημολογία πως σύντομα θα αγωνίζεται στην ομάδα αυτή.

Στους Φιλαντέλφια 76ερς υπάρχει η κουλτούρα του «The process», με σημαντικότερο εκφραστή της τον Τζόελ Εμπίντ. Έναν παίκτη που αποκτήθηκε από την εν λόγω ομάδα στο Νο.3 του Draft του 2014 ώστε να αποτελέσει τον franchise player του οργανισμού.

Τον περίμενε να αναρρώσει από σημαντικούς τραυματισμούς τα πρώτα δύο χρόνια της καριέρας του στο ΝΒΑ και άρχισε να μεγαλώνει και αυτή μαζί του. Ο Εμπίντ τα τελευταία δύο χρόνια όμως έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και είναι ηγέτης των 76ερς, φλερτάροντας συνεχώς με τον τίτλο του MVP της regular season.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη ανατροπή στη Euroleague: Η «εκτόξευση» του Παναθηναϊκού και ο Ολυμπιακός – Ποιον βλέπουν φαβορί στο ντέρμπι «αιωνίων» (pics)

Όπως φαίνεται όμως ο Εμπίντε θέλει κάτι παραπάνω από αυτό. Την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, με την ομάδα του ως ώρας να μην μπορεί να τον πλαισιώσει κατάλληλα ώστε να γίνει contender. Πρόσφατα ο Γάλλος σέντερ με ρίζες από το Καμερούν δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θέλω απλά να κερδίσω ένα πρωτάθλημα και είμαι διατεθειμένος να κάνω ότι χρειάζεται για να το καταφέρω. Δε ξέρω που θα γίνει αυτό, αν θα συμβεί στη Φιλαδέλφεια ή κάπου αλλού. Θέλω απλώς να έχω την ευκαιρία να το πετύχω»

Δήλωση που δείχνει πως ο παίκτης αρχίζει να έχει αμφιβολίες για το αν οι 76ερς είναι ομάδα ικανή για να καλύψει τις φιλοδοξίες του. Σε όλο αυτό έρχεται και ένα δημοσίευμα από την τοπική «Philadelphia Inquirer», να… ρίχνει λάδι στη φωτιά και αν αποκαλύπτει πως ο Εμπίντ έχει ήδη αγοράσει σπίτι στη Νέα Υόρκη και πως είναι πολύ πιθανό μέσα στην τρέχουσα pre season να προκύψει trade που να τον φέρει στους Νιου Γιορκ Νικς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ