Φοξ για Βεζένκοφ: «Είναι πολύ έξυπνος, βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες» (vid)

Φοξ για Βεζένκοφ: «Είναι πολύ έξυπνος, βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες» (vid)

Ο ΝτεΆρον Φοξ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σάσα Βεζένκοφ σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο αναμφίβολος σούπερ σταρ των Σακραμέντο Κινγκς, ΝτεΆρον Φοξ, φιλοξενήθηκε μαζί με τον Ντομάντας Σαμπόνις σε podcast που ασχολείται με την ομάδα της Καλιφόρνια και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Αμερικάνος γκαρντ μίλησε για την επιθετική οξυδέρκεια που κατέχει ως αθλητής αλλά και γενικότερα τα πράγματα που μπορεί να προσφέρει.

«Toν έβλεπα να σουτάρει. Ουάου! Δουλεύει πάρα πολύ. Είναι πολύ έξυπνος, ξέρει να παίζει μπάσκετ. Προφανώς με έχει εντυπωσιάσει το σουτ του. Βάζει 20-25 πόντους χωρίς να κάνει πάνω από τρεις ντρίμπλες. Σίγουρα δεν είναι σούπερ αθλητικός, αλλά ξέρει πως να κόψει και να ζητήσει την μπάλα. Είναι κάτι που θέλουμε, κάτι που χρειαζόμαστε ως ομάδα. Είναι πολύ καλό να προσθέτεις στην ομάδα ένα κομμάτι που θα ανοίγει το γήπεδο. Θα μας κάνει καλύτερη ομάδα.

Ξέρει και ξέρουμε πως πρέπει να βελτιωθεί αλλά όπως είπα, δουλεύει πολύ για να το πετύχει. Νομίζω θα κολλήσει αμέσως με την ομάδα. Είναι τόσο έξυπνος, μιλάει τέσσερις γλώσσες. Τον είδα στη Συνέντευξη Τύπου που του έκαναν ερώτηση στα ισπανικά και κατάλαβε τα πάντα φυσικά, αλλά ήθελε να απαντήσει στα αγγλικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ