«Δίκασε» τους Αμερικανούς ο Αντετοκούνμπο – Συμφώνησε με τον Λάιλς για τον όρο «παγκόσμιοι πρωταθλητές»

«Δίκασε» τους Αμερικανούς ο Αντετοκούνμπο – Συμφώνησε με τον Λάιλς για τον όρο «παγκόσμιοι πρωταθλητές»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποστήριξε ανοιχτά τον Νοά Λάιλς αναφορικά με τον όρο «παγκόσμιοι πρωταθλητές» που χρησιμοποιούν οι νικήτριες ομάδες του ΝΒΑ.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Αμερικανός αθλητής του στίβου, Νοά Λάιλς, είχε προκαλέσει χαμό στις ΗΠΑ, μετά τη δήλωση του πως οι ομάδες του ΝΒΑ δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούν τον όρο «παγκόσμιοι πρωταθλητές», όταν κατακτούν το πρωτάθλημα.

«Ξέρεις τι με πληγώνει περισσότερο; Πρέπει να δω τους τελικούς του ΝΒΑ και αυτοί έχουν στο κεφάλι τους «παγκόσμιος πρωταθλητής». Παγκόσμιοι πρωταθλητές σε τι; Των Ηνωμένων Πολιτειών;», είχε πει χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

Πολλοί ήταν οι παίκτες που τάχθηκαν κατά του, κρίνοντάς τον για τα λόγια του, όχι όμως και ο Γιάννης Ανετοκούνμπο, ο οποίος μέσα από ένα podcast που ήταν καλεσμένος, σχολίασε το γεγονός, υποστηρίζοντας τον Λάιλς.

«Δεν μπορείς να πεις ότι είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής επειδή παίζεις στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Ήθελα πολύ να του δώσω την υποστήριξή μου», είπε ο δύο φορές MVP του ΝΒΑ.

Ενώ συνέχισε, «Δέχτηκε πολλές επικρίσεις επειδή είπε κάτι προφανές, αλλά ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Νομίζω ότι είναι θέμα αλαζονείας.Ίσως με επικρίνουν τώρα, αλλά συμφωνώ με τον Λάιλς».

Παράλληλα, στην ερώτηση για το ποιοι είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, ο Γιάννης δεν δίστασε ούτε λίγο να απαντήσει.

«Η Γερμανία είναι η μόνη ανδρική ομάδα στον κόσμο που μπορεί να το πει αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ