«Βόμβα» Λίλαρντ στους Μπακς!

«Βόμβα» Λίλαρντ στους Μπακς!

«Τρέλα» στους Μιλγουόκι Μπακς, μετά το ρεπορτάζ του έμπειρου ρεπόρτερ του ESPN, Μαρκ Σπίαρς για τον Ντάμιαν Λίλαρντ.

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ είναι το πρόσωπο του καλοκαιριού στο ΝΒΑ και ο παίκτης που όλα περιστρέφονται γύρω από εκείνον, αφού έχει ζητήσει ανταλλαγή και είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ θέλει να πάει στο Μαϊάμι και στους Χιτ, όμως το ενδιαφέρον για εκείνον είναι έντονο, με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν καταστάσεις και υπό προϋποθέσεις να συνθέσουν ένα ανεπανάληπτο δίδυμο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Behindthebuckpass.com», οι διαπραγματεύσεις των Μαϊάμι Χιτ με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς δείχνουν να έχουν «βαλτώσει» και πλέον στο παιχνίδι μπαίνουν και άλλοι «μνηστήρες».

Αρχικά, αναφέρθηκε το όνομα των Μπόστον Σέλτικς, ενώ έπειτα έγινε αναφορά σε μια ομάδα-έκπληξη από την Ανατολική Περιφέρεια, με τους Μπακς να θεωρούνται εν δυνάμει διεκδικητές του «Dame».

Με βάση τα λεγόμενα του Τάιλερ Σίκερτ, στα πιθανά ανταλλάγματα ενδέχεται να συμπεριληφθούν ο Τζρου Χόλιντεϊ, ο ΜαρΖόν Μποσάμ, ο Γκρέισον Άλεν, αλλά και το pick πρώτου γύρου από το draft του 2029.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ