Επιμένει να γίνει trade ο Χάρντεν – Απουσίασε από την media day των Σίξερς

Επιμένει να γίνει trade ο Χάρντεν – Απουσίασε από την media day των Σίξερς

Ο Τζέιμς Χάρντεν απουσίασε από τη media day των Φιλαδέλφεια 76ερς και με αυτό τον τρόπο θέλησε να τονίσει πως θέλει να γίνεται trade.

Ο Τζέιμς Χάρντεν δεν θέλει να βρίσκεται παραπάνω στη Φιλαδέλφεια και το αποδεικνύει.

Ο 34χρονος γκαρντ δεν παραβρέθηκε στη media day των Σίξερς (2/10) θέλοντας για ακόμη μία φορά να τονίσει την επιθυμία του trade. Υπενθυμίζουμε πως ο πρώην παίκτης των Χιούστον Ρόκετς είχε «εξαπολύσει πυρ» στον general manager της ομάδας, Ντάριλ Μόρεϊ, σε εκδήλωση που είχε γίνει το φετινό καλοκαίρι λέγοντας: «Ο Ντάριλ Μόρεϊ είναι ψεύτης και δεν θα είμαι ποτέ μέλος ενός οργανισμού στον οποίο είναι μέλος».

Διαβάστε επίσης: Νέα πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας μπάσκετ η Ελίσα Αγκιλάρ

Μάλιστα, ο Κομισάριος της Λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, τοποθετήθηκε στα αιτήματα ανταλλαγής αναφέροντας: «Σε σχέση με τα αιτήματα ανταλλαγής, φυσικά και ως λίγκα δεν μας αρέσει. Ως λίγκα, θέλουμε οι παίκτες και οι ομάδες να τιμούν τα συμβόλαια».

Όλα αυτά ενώ τα trades δεν σταματάνε στο ΝΒΑ με το πιο πρόσφατο να είναι αυτό του Τζρου Χόλιντεϊ στους Μπόστον Σέλτικς. Νωρίτερα, οι Μιλγουόκι Μπακς αντάλλαξαν τον Τζρου για τον Ντέιμιαν Λίλαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς σε μία ανατολική περιφέρεια που δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ