Ουόριορς – Ρόκετς 92-95

Ουόριορς – Ρόκετς 92-95

Το πλεονέκτημα έδρας πήγε ξανά στους Χιούστον Ρόκετς που επικράτησαν εκτός έδρας των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με 95-92 και ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά.

Οι Ρόκετς έδειξαν ότι έχουν όλα τα φόντα για να εκθρονίσουν τους Ουόριορς. Η ομάδα του Χιούστον έφυγε με το διπλό από την Oracle Arena με 95-92 και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών της δυτικής περιφέρειας. Η συντριβή με 126-85 στο προηγούμενο παιχνίδι έδειξε να αφύπνισε τις «ρουκέτες». Το επόμενο παιχνίδι είναι στο Χιούστον όπου οι Ρόκετς θα επιχειρήσουν να πάρουν προβάδισμα, ενώ οι Ουόριορς να κάνουν break στο break.

Ενώ όλα έβαιναν καλώς για τους γηπεδούχους στην πρώτη περίοδο, οι Ρόκετς έκαναν την επέλασή τους και πήραν προβάδισμα στο ημίχρονο βάζοντας άγχος στις τάξεις των γηπεδούχων. Στο τρίτο δωδεκάλεπτο η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ ανέκαμψε και πήρε σημαντικό προβάδισμα 10 πόντων (80-70) δείχνοντας ότι εκείνη θα επικρατήσει. Ωστόσο, το σκηνικό άλλαξε άρδην και η παρέα του Τζέιμς Χάρντεν «πάγωσε» την έδρα της αντιπάλου φεύγοντας με το πολύ σημαντικό διπλό που της έδωσε ξανά το πλεονέκτημα έδρας.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο «μούσιας» με 30 πόντους, ενώ ο Πολ ακολούθησε πετυχαίνοντας 27. Για τους ηττημένους ο Κάρι είχε 28 πόντους, ο Ντουράντ έκανε double-double με 27 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ με double double τελείωσε το ματς και ο Γκριν έχοντας 11 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 28-19, 46-53, 80-70, 92-95

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ