Αρχηγική κίνηση του Γουέστμπρουκ – «Θυσιάζει» τη θέση του αρχική πεντάδα

Αρχηγική κίνηση του Γουέστμπρουκ – «Θυσιάζει» τη θέση του αρχική πεντάδα

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με σκοπό να βελτιωθούν οι Λος Άντζελες Κλίπερς πήρε τη πρωτοβουλία να «θυσιάσει» τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα προτείνοντας τον εαυτό του να ξεκινάει από τον πάγκο.

Μία αρχηγική πρωτοβουλία πήρε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ.

Βλέποντας την κάκιστη εικόνα των Λος Άντζελες Κλίπερς, οι οποίοι έχουν χάσει τους τελευταίος έξι αγώνες και πέντε από τότε που ήρθε ο Τζέιμς Χάρντεν μέσω ανταλλαγής, αποφάσισε να «στρώσει» τον δρόμο για τους συμπαίκτες του, σύμφωνα με τον Κρις Χέινς του Bleacher Report.

Διαβάστε επίσης: Η εθνική συνέπεια του Γιόβετιτς και το μήνυμα στον Μαρτίνεθ εν όψει Γενάρη και… Κόπα-Άφρικα

Παρότι έχει τη φήμη του «εγωιστή» σε όσες ομάδες έχει αγωνιστεί η κίνησή του δείχνει τις προθέσεις του να δουλέψει για την ομάδα. Ουσιαστικά η αποχώρησή του από την αρχική πεντάδα αφήνει τον Τέρενς Μαν να κάνει το βήμα παραπάνω και να προσφέρει όσο το δυνατόν τα μέγιστα που μπορεί, πλαισιώνοντας του Λέοναρντ, Χάρντεν, Τζορτζ και Ζούμπατς.

Αυτή η κίνηση όχι μόνο δίνει νέα πνοή στο αρχικό σχήμα αλλά ενδυναμώνει παράλληλα το second unit με τον πολύμπειρο «Russ» να αποτελεί απειλή ερχόμενος από τον πάγκο. Ύστερα από 10 αγώνες οι Κλίπερς έχουν ρεκόρ 3-7 και βρίσκονται πολύ χαμηλότερα απ’ ότι υπολόγιζε η διοίκηση του συλλόγου. Την πρώτη του εμφάνιση μετά από αυτή την απόφαση αναμένεται να την κάνει κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/11).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ