Οι Ράπτορς θέλουν Γιασικεβίτσιους!

Οι Ράπτορς θέλουν Γιασικεβίτσιους!

Η καταπληκτική πορεία που έκανε φέτος η Ζαλγκίρις φτάνοντας στο φάιναλ φορ αν και είχε το μικρότερο μπάτζετ σε όλη την Ευρωλίγκα, έχει κάνει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους περιζήτητο στην Ευρώπη, έχει όμως συγχρόνως κεντρίσει και το ενδιαφέρον του ΝΒΑ. Τόσο ώστε ο Σάρας να μπει στο στόχαστρο των Τορόντο Ράπτορς! Κι όχι σε απλό, φιλολογικό […]

Η καταπληκτική πορεία που έκανε φέτος η Ζαλγκίρις φτάνοντας στο φάιναλ φορ αν και είχε το μικρότερο μπάτζετ σε όλη την Ευρωλίγκα, έχει κάνει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους περιζήτητο στην Ευρώπη, έχει όμως συγχρόνως κεντρίσει και το ενδιαφέρον του ΝΒΑ. Τόσο ώστε ο Σάρας να μπει στο στόχαστρο των Τορόντο Ράπτορς!

Κι όχι σε απλό, φιλολογικό επίπεδο, αλλά στην πράξη. Όπως αναφέρει ο NBA Insider Άντριαν Βοϊναρόφσκι στο ESPN, ο πρόεδρος της ομάδας του Τορόντο, Μασάι Ουτζίρι, συνάντησε τον Γιασικεβίτσιους επί ευρωπαϊκού εδάφους και συζήτησε μαζί του την προοπτική να γίνει ο Λιθουανός πρώτος προπονητής της ομάδας παίρνοντας τη θέση του Ντουέιν Κέισι.

Ο Ουτζίρι ταξίδεψε στο Τρεβίζο για να παρακολουθήσει το NBA Global Camp και επί τη ευκαιρία συνάντησε και τον Σάρας, ο οποίος είναι γνωστός στο ΝΒΑ από τη θητεία του ως παίκτης τόσο στο πανεπιστήμιο του Μέριλαντ όσο και στους Ιντιάνα Πέισερς και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Προφανώς θα τα ξαναπούν, άλλωστε ο Σάρας δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος για το πάγκο των Ράπτορς ούτε καν ο μοναδικός Ευρωπαίος, αφού η ομάδα του Τορόντο εξετάζει σοβαρά και την περίπτωση του Ετόρε Μεσίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ