Καβαλίερς – Ουόριορς 102-110

Καβαλίερς – Ουόριορς 102-110

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς νίκησαν τους Καβαλίερς με 110-102 μέσα στο Κλίβελαντ και απέχουν μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ.

Οι Καβαλίερς δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση των Ουόριορς ούτε στο Game 3 των τελικών του ΝΒΑ, καθώς ηττήθηκαν μέσα στο Κλίβελαντ με 110-102. Οι πρωταθλητές έτσι, απέχουν μόλις μια νίκη από τον τίτλο προκειμένου να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στο ΝΒΑ. Πλέον έχουν την ευκαιρία να «σκουπίσουν» τα ξημερώματα του Σαββάτου (04:00) τους Καβαλς οι οποίοι καλούνται να επιστρέψουν από το σημείο που δεν έχει γυρίσει καμία ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το πρώτο ημίχρονο κρατώντας τα ηνία του σκορ. Στο τρίτο δωδεκάλεπτο όμως, οι «πολεμιστές» έφεραν τα πάνω κάτω, ανέτρεψαν το σκορ και δεν το έχασαν σχεδόν ποτέ. Οι Καβαλίες λίγο έλειψε να κάνουν νέα ανατροπή, όμως η ομάδα του Στιβ Κερ έδειξε χαρακτήρα πρωταθλήτριας και κράτησε τη νίκη ως το τέλος.

Εκπληκτική εμφάνιση έκανε ο Κέβιν Ντουράντ ο οποίος ήταν ο δήμιος των «ιπποτών». Ο KD έκανε ρεκόρ καριέρας στα playoffs έχοντας 43 πόντους με 7/7 βολές, 9/14 δίποντα και 6/9 τρίποντα, 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε 43 λεπτά συμμετοχής. Δεύτερος σκόρερ για την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ ήταν, ο Κάρι που έμεινε μακριά από τα γνωστά υψηλά στάνταρ του φόρτωσε το καλάθι των Καβς με άλλους 11 πόντους. Ακολούθησαν οι Γκριν, ΜακΓκί και Χουντ που σκόραραν από 10 πόντους ο καθένας.

Αναφορικά με τους ηττημένους, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του. Τελείωσε το παιχνίδι με triple-double πετυχαίνοντας 33 πόντους,  10 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Ακολούθησε ο «διπλός» Λοβ με 20 πόντους και 13 ριμπάουντ και ο Χουντ που πρόσθεσε άλλους 15 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 29-28, 58-52, 81-83, 102-110

https://youtu.be/fLS5Ey5r9D0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ