Επίσημο: Ανανέωσε με Ουόριορς ο Ντουράντ

Επίσημο: Ανανέωσε με Ουόριορς ο Ντουράντ

Ο 29χρονος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Δεν το… κουνάει από το Οκλαντ ο Κέβιν Ντουράντ! Ο MVP των τελικών και back2back πρωταθλητής θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτς Ουόριορς και τη νέα σεζόν, όπως ανακοίνωσαν το βράδυ του Σαββάτου οι «πολεμιστές».

Ο 29χρονος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της συμφωνίας. Ο Ντουράντ θα παραμείνει στο πλευρό του Στέφ Κάρι και μαζί θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν τους Ουόριορς σε ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Στους περσινούς τελικούς ο Ντουράντ είχε μέσο όρο 28.8 πόντους, 10.8 ριμπάουντ, 7.5 ασίστ και 2 κοψίματα, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους Ουόριορς στο sweep επί των Καβαλίερς και στην κατάκτηση του τίτλου. Στην κανονική περίοδο είχε μέσο όρο 26.4 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ και 1.75 κοψίματα σε 68 ματς.

Ο σούπερ σταρ των Ουόριορς μάλιστα έγινε μόλις ο έκτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ, μετά από τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κόμπι Μπράιαντ, Σακίλ Ο’Νιλ, Μάικλ Τζόρνταν και Χακίμ Ολάζουον που κατακτά δυο σερί χρονιές τον τίτλο του MVP των τελικών.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση των Ουόριορς στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ