Συμπαίκτης του ΛεΜπρον θέλει να γίνει ο Καρμέλο

Συμπαίκτης του ΛεΜπρον θέλει να γίνει ο Καρμέλο

Ο Καρμέλο Άντονι όπως όλα δείχνουν δεν θα παραμείνει στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, με τον παίκτη να επιθυμεί να ενταχθεί στους Λος Άντζελες Λέικερς, στο πλευρό του ΛεΜπρον Τζέιμς.

Το πείραμα της συνύπαρξης του Ράσελ Γουέστμπρουκ μαζί με τους Πολ Τζορτζ και Καρμέλο Άντονι, αποδείχθηκε αποτυχημένο την σεζόν που μας πέρασε, μια και οι τρεις παίκτες δεν κατάφεραν να τιθασεύσουν τα «εγώ» τους στο πλαίσιο της ομάδας της Οκλαχόμα.

Με τον Γουέστμπρουκ να είναι ακλόνητος και τον Πολ Τζορτζ να έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του λοιπόν, ο Καρμέλο Άντονι δείχνει να… περισσεύει. Είναι σχεδόν σίγουρο πως η νέα σεζόν θα βρει τον 34χρονο σμολ φόργουορντ μακριά από τους Θάντερ.

Από το περιβάλλον του παίκτη, βγαίνει πως ο «Μέλο» θέλει να ενταχθεί στο δυναμικό των Λέικερς, καθώς η προοπτική να γίνει μέλος του πρότζεκτ των Λιμνανθρώπων και ειδικά να συνυπάρξει στο παρκέ με τον ΛεΜπρον Τζέιμς, κάθε άλλο παρά αδιάφορο τον αφήνει, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τζόρνταν Σουλτζ.

Να δούμε αν θα κάνει και αυτός «έκπτωση» στο κασέ του όπως και ο Κάζινς για να ενταχθεί στους Γουόριορς, στην προοπτική της δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας στην οποία εκτός από νιάτα και ταλέντο, υπάρχουν ήδη οι Τζέιμς και Ρόντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ