Αυτές οι ομάδες «αντέχουν» τον μισθό του Καρμέλο

Αυτές οι ομάδες «αντέχουν» τον μισθό του Καρμέλο

Ο Καρμέλο Άντονι είναι με το… ενάμισι πόδι εκτός των Θάντερ, αλλά μόλις τέσσερις ομάδες με βάση το μισθολόγιό τους αντέχουν τα οικονομικά δεδομένα της απόκτησής του.

Ο Καρμέλο Άντονιο πέρσι αποφάσισε να ενταχθεί στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για να ενώσει τις δυνάμεις του με τους Ράσελ Γουέστμπρουκ και Πολ Τζορτζ. Εκ του αποτελέσματος η συνύπαρξη αυτή είναι κρίθηκε αποτυχημένη και ο 34χρονος πλέον «Μέλο», αναμένεται να ψάξει την επόμενη ομάδα του.

Τα πράγμα όμως είναι δύσκολα για τον προικισμένο επιθετικά, βετεράνο φόργουορντ. Αυτό συμβαίνει γιατί τα χρήματα που λαμβάνει από τους Θάντερ αγγίζουν τα 29 εκατ. δολάρια, ποσό αποτρεπτικό για τη μεγάλη πλειοψηφία των ομάδων της Λίγκας, καθώς μιλάμε για μια τεράστια επένδυση για έναν παίκτη που έχει απολέσει μεγάλο μέρος της αθλητικότητά του όντας 34 χρονών, ο οποίος αν και αποδίδει επιθετικά, στην άμυνα είναι… μαύρη τρύπα.

Με βάση τα δεδομένα αυτά λοιπόν, ο Καρμέλο, αν δεν κάνει κάποια έκπτωση στον ετήσιο μισθό του έχει τέσσερις επιλογές. Πρόκειται για τους Μπρούκλιν Νετς, Σακραμέντο Κινγκς, Σικάγο Μπουλς και Ατλάντα Χοκς χωρίς ακόμα να υπάρχει από τις ομάδες αυτές κάποιο ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ