Οι Γουόριορς παρουσίασαν το νέο τους «όπλο», Ντεμάρκους Κάζινς

Οι Γουόριορς παρουσίασαν το νέο τους «όπλο», Ντεμάρκους Κάζινς

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς παρουσίασαν τον Ντεμάρκους Κάζινς και ο θηριώδεις σέντερ επανέλαβε ότι ο μόνος στόχος του είναι το πρωτάθλημα.

Παρουσιάστηκε και επίσημα από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ο Ντεμάρκους Κάζινς, με συνέντευξη τύπου στο Όκλαντ.

Αυτό που τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις είναι ότι ο μοναδικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αυτός μάλιστα ήταν και ο κυριότερος λόγος που έριξε κατά πολύ το κασέ του και υπέγραψε στους πρωταθλητές. Επίσης αναφερόμενος στο τι άλλο τον προσέλκυσε στους Γουόριορς είπε : « Έχω την ευκαιρία να παίξω με κάποιους από τους πιο ταλαντούχους μπασκετμπολίστες αυτής της εποχής. Επίσης η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία ομάδα με κουλτούρα νικητή».

Για τον τραυματισμό που τον έθεσε νοκ άουτ την περασμένη σεζόν είπε : «Είναι ένας τραυματισμός που μπορεί να ξεπεραστεί και θα κάνω τα πάντα για να το αποδείξω».

Η πεντάδα των πρωταθλητών πλέον απαρτίζεται από τους Κάρι,Τόμπσον,Ντουράντ,Γκριν και τον Κάζινς. Ίσως να είναι η πληρέστερη αρχική πεντάδα που είχε οποιαδήποτε ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ. Τεράστιο επιθετικό ταλέντο ταιριασμένο με πολύ καλή άμυνα και τρομακτικά αθλητικά προσόντα.

Στα χαρτιά η προσθήκη του Κάζινς… «λήγει» το πρωτάθλημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι έτσι. Ο Στιβ Κερ πρέπει να βρει τις ισορροπίες και να τους μετατρέψει σε ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ