Πιρς: «Έτσι θα πάρουν πρωτάθλημα οι Σέλτικς…»

Πιρς: «Έτσι θα πάρουν πρωτάθλημα οι Σέλτικς…»

Ο εμβληματικός πάλαι ποτέ αρχηγός και ψυχή των Σέλτικς, Πολ Πιρς, αποκάλυψε ποιο… συστατικό λείπει από τους Κέλτες για να στεφθούν και πάλι πρωταθλητές ΝΒΑ.

Ο Πολ Πιρς ήταν ο τελευταίος μεγάλος ηγέτης των Μπόστον Σέλτικς και αυτός που οδήγησε την θρυλική ομάδα στην κατάκτηση του πιο πρόσφατου πρωταθλήματος της Ιστορίας της με συνοδοιπόρους τους Κέβιν Γκαρνέτ και Ρέι Άλεν.

Ο Πιρς ήταν το DNA της ομάδας με σάρκα και οστά. Σκληρός, ευφυής, με δυνατή προσωπικότητα και παίκτης με μεγάλες ικανότητες τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Είχε το προσωνύμιο «The Truth» που σημαίνει «Η Αλήθεια».

Και τη δική του αλήθεια τέτοια έδωσε όταν ρωτήθηκε για το τι λείπει από την πολλά υποσχόμενη και νεανική ομάδα του Μπραντ Στίβενς για να στεφθεί ή τουλάχιστον να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή:

«Πρέπει να θυσιάζεσαι αν πραγματικά είσαι αφοσιωμένος στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος. Θα κερδίσουν πολλά παιχνίδια και θα είναι καλύτεροι από αυτά που μαρτυρούν τα νούμερα τους. Αν θυσιαστούν, τότε θα πάρουν το πρωτάθλημα φέτος. Γιατί το ταλέντο υπάρχει, αυτό είναι φανερό».

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Κέλτες έκαναν μια πορεία πέραν πάσης προσδοκίας, με τον Στίβενς να διευθύνει μαεστρικά τα πιτσιρίκια του, φτάνοντας μέχρι του Τελικούς της Ανατολής όπου και αποκλείστηκαν από τους  Κλίβελάντ Καβαλίερς, παίζοντας το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν χωρίς του Καϊρί Ίρβινγκ και Γκόρντον Χέιγουρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ