Σκέψεις για ανταλλαγή του Γκριν κάνουν οι Γουόριορς

Σκέψεις για ανταλλαγή του Γκριν κάνουν οι Γουόριορς

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν με ανταλλαγή τον Ντρέιμοντ Γκριν, για οικονομικούς λόγους.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της δυναστεία που τείνουν να δημιουργήσουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Μπορεί να μην είναι τόσο διαφημισμένος όσο οι Κάρι, Τόμπσον και Ντουράντ, αλλά η προσφορά του είναι σημαντικότατη. Μάλιστα τη μοναδική φορά που ο Γκριν έλειψε από τους Τελικούς, οι Πολεμιστές έχασαν το πρωτάθλημα από τους Καβαλίερς. Όχι και άδικα αφού μια ματιά στα νούμερα του σκληροτράχηλου φόργουορντ θα σας πείσουν.

Ο Γκριν στα 6 χρόνια που βρίσκεται στο Γκόλντεν Στέιτ, αγωνίζεται κατά μέσο όρο 27,7 λεπτά και προσφέρει 9.3 πόντους, 4.6 ασίστ, 5.7 ριμπάουντ, 1.1 μπλοκ και 1.4 κλεψίματα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sports Illustrated, ο 28χρονος στο τέλος της επόμενης σεζόν θα μπορεί να διεκδικήσει νέο μάξιμουμ 5ετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 226 εκατ. δολάρια.

Ένα ποσό όμως που δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι πρωταθλητές του ΝΒΑ καθώς θέλουν χώρο στο salary cup τους για να ανανεώσουν τα συμβόλαια των Κλέι Τόμπσον και Κέβιν Ντουράντ που θεωρούνται πιο… αναλώσιμοι από τον Γκριν βάσει ιεραρχίας από τον Στιβ Κερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ