Τρίτο φαβορί για MVP στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο (pic)

Τρίτο φαβορί για MVP στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο (pic)

Στοιχηματικές εταιρίες έβγαλαν τις πιθανότητες που έχουν οι παίκτες του ΝΒΑ να κατακτήσουν το βραβείο του MVP την κανονικής περιόδου, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι το τρίτο φαβορί.

Το ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέρα με τη μέρα και χρονιά με τη χρονιά, μεγαλώνει το «μέγεθός» του στο ΝΒΑ είναι προφανές και το έχει επισημανθεί πολλάκις. Ο Έλληνας φόργουορντ με σκληρή δουλειά βελτιώνεται συνεχώς, δυναμώνει και προσθέτει νέα στοιχεία στο παιχνίδι του. Είναι θέμα χρόνου, το Μιλγουόκι να θεωρηθεί μικρή «πίστα» για τα ταλέντα του, μια και έχει αρχίζει να συγκρίνεται με τους κορυφαίους της Λίγκας, λίγο καιρό πριν ξεκινήσει την 6η σεζόν του στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Λίγκας.

Χαρακτηριστικό είναι και η υψηλή θέση που κατέλαβε ο Greek Freak στις αποδόσεις που έχουν βγει από στοιχηματική εταιρία του Λας Βέγκας, για το ποιος παίκτης θα κατακτήσει το βραβείο του MVP της regular season. Πρώτος και καλύτερος είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς με απόδοση 10/3, για να ακολουθήσει ο σέντερ των Πέλικανς, Άντονι Ντέιβις με 4/1, την ώρα που ο Giannis είναι τρίτος με απόδοση 9/2. Απόδοση που τον φέρνει πάνω από τον περσινό MVP της σεζόν, Τζέιμς Χάρντεν (11/2) αλλά και παίκτες όπως οι Κέβιν Ντουράντ (9/1), Ράσελ Γουέστμπρουκ (14/1), Στεφ Κάρι (15/1), Τζόελ Εμπίντ (16/1) και Καϊρί Ίρβινγκ (16/1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ