Ροζίερ: «Τι και αν έρχομαι από τον πάγκο, όλοι πρέπει να θυσιαστούμε»

Ροζίερ: «Τι και αν έρχομαι από τον πάγκο, όλοι πρέπει να θυσιαστούμε»

Ο γκαρντ των Μπόστον Σέλτκς που ήταν από τις αποκαλύψεις της περσινής σεζόν, έχει την κατάλληλη νοοτροπία για να καθιερωθεί στους Κέλτες, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του.

Ο Τέρι Ροζίερ ετοιμάζεται για την 4η σεζόν του στο ΝΒΑ. Κάθε μια από τις τρεις προηγούμενες, σημειώνει τεράστια πρόοδο στα νούμερά του αλλά και στον χρόνο συμμετοχής του. Πέρσι έκανε το… μπαμ και εκμεταλλευόμενος τη γεμάτη απουσίες περιφέρεια των Κελτών, πήρε ακόμα και φανέλα βασικού σε πολλά ματς από τον Μπραντ Στίβενς.

Προσέφερε πάρα πολλά στους Σέλτικς. Πέρα από τα στείρα νούμερα, κατέθεσε πολύ ενέργεια στο παρκέ, άπειρο μπασκετικό ξύλο και είναι έτοιμος να το πράξει και την φετινή σεζόν. Μάλιστα δεν έχει κανένα θέμα να ξεκινήσει από τον πάγκο, πίσω από τους Σμαρτ, Ίρβινγκ και ΣΙΑ.

0 24χρονος γκαρντ δήλωσε χαρακτηριστικά, δείχνοντας νοοτροπία νικητή και μαχητή όπως αρμόζει σε κάθε παίκτη των Σέλτικς:

«Δεν ανησυχώ καθόλου γι’ αυτό το θέμα. Εγώ ελέγχω ό,τι μπορώ να ελέγξω. Όλοι μας έχουμε έναν κοινό στόχο κι αυτός είναι η νίκη. Όλοι μας δεχόμαστε αγάπη όταν νικάμε. Αυτό πρέπει να είναι το σκεπτικό όλων. Θα περάσουμε πολύ καλά τη φετινή σεζόν και όλοι πρέπει να θυσιαστούμε για τις νίκες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ