Χέιγουορντ : «Είμαι έτοιμος για δράση»

Χέιγουορντ : «Είμαι έτοιμος για δράση»

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ δήλωσε πανέτοιμος για δράση μετά από των τραυματισμό που του στέρησε ολόκληρη την περσινή σεζόν

Το πρόσωπο της αναμέτρησης στον χθεσινό φιλικό αγώνα των Μπόστον Σέλτικς απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς ήταν αναμφίβολα ο Γκόρντον Χέιγουορντ. Ο 28χρονος άσος της Βοστόνης είχε τραυματιστεί στο περσινό εναρκτήριο ματς απέναντι στο Κλίβελαντ κι έκτοτε δεν αγωνίστηκε ξανά. Η επιστροφή του στα παρκέ έναν χρόνο αργότερα σκορπάει χαμόγελα σε όλους τους φαν των «κελτών».

«Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να αφήσω τον τραυματισμό μου στο παρελθόν» είπε χαρακτηριστικά ο Χέιγουορντ ο οποίος ξεκίνησε στην βασική πεντάδα του χτεσινού ματς της post season. Συνεχίζοντας, το τριάρι του πρώτου φαβορί για τον τίτλο της Ανατολικής περιφέρειας είπε: «Δεν αισθάνθηκα να παίζω το καλύτερο που μπορώ, αλλά το ευχαριστήθηκα και ήταν πολύ ωραίο να βρίσκομαι και πάλι μαζί με τα παιδιά. Σίγουρα είχα κάποιες καλές και κάποιες κακές στιγμές στο παιχνίδι μου».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Πέρασα πολλά τον περασμένο χρόνο, που δεν ήξερα να θα τα καταφέρω να βρεθώ στο παρκέ μαζί με τους συμπαίκτες μου, μπροστά στον κόσμο. Οπότε το ότι αγωνίστηκα είναι σίγουρα μια νίκη».

«Σε μία συγκεκριμένη φάση που συνήθως θα ολοκλήρωνα με κάρφωμα, προσπάθησα να πατήσω γερά, αλλά δεν τα κατάφερα. Νομίζω ότι αυτό θα μαζί με την εκρηκτικότητα μου θα επιστρέψει με τον καιρό, είμαι σίγουρος να πω την αλήθεια» είπε ολοκληρώνοντας ο Χέιγουορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ