Δεν το κουνάει από τη Βοστόνη ο Ίρβινγκ (vid)

Δεν το κουνάει από τη Βοστόνη ο Ίρβινγκ (vid)

Ο Καιρί Ίρβινγκ με μήνυμά του προς τους φιλάθλους των Σέλτικς έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ μέχρι χτες θεωρούταν ο πιο περιζήτητος free agent για τη σεζόν 2019-2020. Αυτό όμως όπως φαίνεται, παύει να ισχύει. Ο ίδιος ο 26χρονος φρόντισε σε εκδήλωση των Σέλτικς να ξεκαθαρίσει το μέλλον του, εκφράζοντας δημόσια τις σκέψεις και τα «θέλω» του.

Σε μια εκδήλωση των Κελτών για τους κατόχους διαρκείας της ομάδας, ο «Uncle Drew» πήρε το μικρόφωνο και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το έχω ήδη συζητήσει με κάποιους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους της ομάδας. Αν με θέλετε, σκοπεύω να ανανεώσω το συμβόλαιό μου».

Ναι δήλωση που άφησε στα κρύα του λουτρού πολλούς επίδοξους μνηστήρες μεταξύ των οποίων και τους ΝΙΟΥ Γιορκ Νικς που τον… λιγουρεύονταν. Ο Ίρβινγκ μάλιστα θα μπορούσε από φέτος να ανανεώσει και να βάλει τέλος σε όλη την παραφιλολογία γύρω από τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά ο μόνος λόγος που δεν το κάνει είναι το οικονομικό.

Η θέληση του για πολυετή παραμονή στην Βοστόνη είναι δεδομένη, αλλά αν το έκανε φέτος βάσει της συλλογικής σύμβασης εργασίας στο ΝΒΑ θα μπορούσε να διεκδικήσει 4ετές συμβόλαιο με μάξιμουμ αποδοχές που θα έφταναν τα 101 εκατ. δολάρια στο σύνολο. Αν το κάνει όμως του χρόνου, τότε θα μπορέσει να πάει για 5ετές συμβόλαιο εκτοξεύοντας τα χρήματα που θα πάρει στα 188 εκατ. δολάρια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ