Προλαβαίνει την πρεμιέρα του ΝΒΑ ο Χέιγουορντ

Προλαβαίνει την πρεμιέρα του ΝΒΑ ο Χέιγουορντ

Ετοιμοπόλεμος για την πρεμιέρα του ΝΒΑ φαίνεται ότι είναι ο Γκόρντον Χέιγουορντ, καθώς όπως δήλωσε οι πόνοι που τον ταλαιπωρούσαν έχουν υποχωρήσει.

Έτοιμος για την πρεμιέρα του ΝΒΑ από ότι φαίνεται θα είναι ο Γκόρντον Χέιγουορντ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Ο 28χρονος άσος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στην μέση, ωστόσο δεν είναι τόσο σοβαρό έτσι ώστε να χάσει το εναρκτήριο παιχνίδι της ομάδας του για την νέα χρονιά.

Έτσι, ο μεγάλος άτυχος των Σέλτικς την προηγούμενη χρονιά τόνισε: «Αισθάνομαι καλύτερα από τότε που επέστρεψα. Αυτό είναι ενθαρρυντικό. Η μέση μου σίγουρα πάει καλύτερα. Ήμουν πιο αποφασιστικός στην επίθεση και ήταν μία πολύ καλή μέρα για μένα. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να έχουμε ακόμα μία καλή μέρα”, είπε ο άσος των Σέλτικς μετά τη δεύτερη σερί πλήρη προπόνηση που έκανε.

Αισθάνομαι καλύτερα στη μέση. Μερικές μέρες θεραπείας με βοήθησαν. Κατάλαβα πως πρόκειται για μία διαδικασία επειδή απουσιάζοντας τόσο καιρό το υπόλοιπο σώμα μου πρέπει να προσαρμοστεί», ενώ στην συνέχεια ανέφερε «Πρέπει να δουλέψω στη δύναμη. Το πόδι μου είναι δυνατότερο επειδή συγκεντρώθηκα σε αυτό. Αλλά τότε παραμελείς άλλα πράγματα που είναι σημαντικά όπως η μέση και δεν μπορείς να κάνεις πολλά όταν πονάς εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ