Γουόριορς: Θέλουν πρωτάθλημα πριν αλλάξουν «σπίτι»

Γουόριορς: Θέλουν πρωτάθλημα πριν αλλάξουν «σπίτι»

Την παρουσία τους στο Όκλαντ με τίτλο θέλουν να κλείσουν οι πρωταθλητές του NBA

Επιπλέον κίνητρο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου έχουν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, καθώς μετά από 48 χρόνια στο «Oracle Arena» οι «πολεμιστές» είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν από την ιστορική τους έδρα.

Τη σεζόν 2019-20 οι Γουόριορς θα μετακομίσουν στο Σαν Φρανσίσκο και το ολοκαίνουριο «Chase Arena».

«Θέλουμε να το κάνουμε για τους οπαδούς στο Όκλαντ. Ήταν τόσο πιστοί σε εμάς για 40 χρόνια. Σίγουρα θα μας βοηθήσει αυτό σε αυτήν την σεζόν. Αφήνουμε μεγάλη κληρονομιά πίσω στο Όκλαντ και ίσως ο κόσμος να μην έχει την ευκαιρία να μας δει τόσο συχνά στο Σαν Φρανσίσκο. Απλά θα το απολαμβάνουν κάθε βράδυ» δήλωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Κλέι Τόμσον.

 Ο «αρχιτέκτονας» των Γουόριορς, Στιβ Κερ σχολίασε:

«Είναι γλυκόπικρο. Το επόμενο γήπεδο θα είναι απίστευτο και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι γι’ αυτό, αλλά αντίθετα είναι τα συναισθήματα για το ότι αφήναμε το Όκλαντ. Οπότε θα θέλαμε να να τερματίσουμε με τον σωστό τρόπο».

Τη συγκίνηση του για αυτή τη μετακόμιση εξέφρασε ο ηγέτης και μεγάλος σταρ της ομάδας, Στεφ Κάρι:

«Αυτή η τελευταία χρονιά θα είναι ιδιαίτερη. Είναι πολλά τα χρόνια που παίζει η ομάδα εδώ. Το ταξίδι ξεκίνησε από τα «χαμηλά» χρόνια μέχρι τα πιο διασκεδαστικά και σε αυτά που έχουμε κατακτήσει τρεις τίτλους τις τέσσερις τελευταίες σεζόν.

Νομίζω αυτή την σεζόν είναι για να πρωταγωνιστήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο, να γιορτάσουμε και να αποχωρήσουμε με στιλ, ένα ακόμα πρωτάθλημα και προφανώς να αφήσουμε το Όκλαντ με στιλ. Αλλά αυτή την στιγμή νιώθω ότι θα είναι μοναδική και νομίζω ότι έχουμε μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουμε τρομερή ιστορία για την… τελευταία σεζόν στο Όκλαντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ