Μπαίνει στις προπονήσεις των Γουόριορς ο Κάζινς!

Μπαίνει στις προπονήσεις των Γουόριορς ο Κάζινς!

Θετικά τα νέα για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς που βλέπουν την αποθεραπεία του ΝτεΜάρκους Κάζινς να προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς πήρε την απόφαση το καλοκαίρι να αφήσει του Νιου Όρλινς Πέλικανς και να θυσιάσει σχεδόν τα 2/3 του ετήσιου μισθού του για να ενταχθεί στους πρωταθλητές Γουόριορς υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο, με σκοπό την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Ωστόσο η σχέση αυτή εκτός από ημερομηνία λήξης έχει και ημερομηνία… έναρξης. Την ένταξη του Κάζινς στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας του Στιβ Κερ, οριοθετεί ο τραυματισμός του Boogie Man και σύμφωνα με τις προβλέψεις του ιατρικού επιτελείου, θα πραγματοποιηθεί τέλη του χρόνου ή αρχές του 2019, πριν από το All Star Game.

Τα τελευταία νέα από την πορεία της αποθεραπείας του, κάνουν τους Πολεμιστές να χαμογελούν καθώς στο άμεσο μέλλον ο 28χρονος αναμένεται να μπει στις προπονήσεις της ομάδας και να συμμετάσχει σε μέρος των ασκήσεων, που δεν περιλαμβάνει για την ώρα όμως σωματικές επαφές. Κάτι που επιβεβαίωσε άλλωστε και ο κόουτς Κερ αναφέροντας σχετικά: «Πιστεύω πως σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να βλέπουμε περισσότερο τον ΝτεΜάρκους στις δραστηριότητες μας».

Η ένταξή του στην ομάδα, εφόσον γίνει ομαλά, αφού πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπόψιν τον… ιδιαίτερο χαρακτήρα του Κάζινς, αναμένεται να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο το Γκόλντεν Στέιτ αφού θα καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την «τρύπα» στη θέση ου σέντερ την οποία μοιράζονται στο πρώτο μισό της σεζόν οι άγουροι Λούνεϊ, Τζόουνς και Μπελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ