Το είδαμε και αυτό! Σε αυτοκίνητο NASCAR η μορφή του Γιάννη (vid)

Το είδαμε και αυτό! Σε αυτοκίνητο NASCAR η μορφή του Γιάννη (vid)

Το brand name του Γιάννη Αντετοκούνμπο μεγαλώνει τόσο πολύ χρόνο με τον χρόνο με τον Έλληνα φόργουορντ των Μπακς να εισβάλει και στο λαοφιλές στις ΗΠΑ μηχανοκίνητο πρωτάθλημα NASCAR.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τα κατορθώματά του ματς με το ματς και χρονιά με τη χρονιά, έχει φτάσει να θεωρείται ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους παίκτες της Λίγκας, με σπουδαίες προοπτικές αθλητικής αλλά και εμπορικής ανέλιξης και φυσικά franchise player των Μιλγουόκι Μπακς.

Στις αρχές της σεζόν έγινε εξώφυλλο στο ηλεκτρονικό παιχνίδι NBA 2K19, ενώ τελευταίο του κατόρθωμα ήταν το γεγονός ότι «εισέβαλε» στον κόσμο των μηχανοκίνητων σπορ και συγκεκριμένα του NASCAR.

Το εν λόγω πρωτάθλημα έχει πολλούς φανατικούς ακόλουθους στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο και από εδώ και πέρα η μορφή του Greek Freak θα φιγουράρει στους αγώνες του πρωταθλήματος. Αυτό γιατί ένας από τους οδηγούς των αγώνων, ο Κρίστοφερ Μπελ, θέλοντας να διακοσμήσει το αυτοκίνητό του με κάποιον διάσημο αθλητή από το ΝΒΑ, διάλεξε τον Αντετοκούνμπο. Τυχαίο; Σίγουρα όχι…

Μάλιστα οι Μπακς πήραν την φωτογραφία από το εν λόγω αγωνιστικό αυτοκίνητο και την ανέβασε στον λογαριασμό της ομάδας στο twitter, σχολιάζοντας:

«Ο μόνος τρόπος για να πάει γρηγορότερα ο Greek Freak».

https://twitter.com/Bucks/status/1059136855936065536

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ