Καυστικός Ίρβινγκ: «Δεν είμαστε τόσο καλοί όσο πιστεύουμε»

Καυστικός Ίρβινγκ: «Δεν είμαστε τόσο καλοί όσο πιστεύουμε»

Οι Μπόστον Σέλτικς προβληματίζουν στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν και ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους, προτείνοντας μάλιστα και μια λύση για να βγουν από το αδιέξοδο οι Κέλτες.

Οι Μπόστον Σέλτικς έχασαν από τους πολύ καλούς στο ξεκίνημα της σεζόν Πόρτλαντ Τρέιλμπλεϊζερς με το 100-94 να είναι το σκορ της 6ης ήττας της ομάδας του Μπραντ Στίβενς. Οι Σέλτικς είχαν το πρώτο road trip της χρονιάς (συνεχόμενα ματς εκτός έδρας), στο οποίο βαθμολογούνται… κάτω από τη βάση. Έπαιξαν κατά σειρά με Ιντιάνα Πέισερς, Ντένβερ Νάγκετς, Φοίνιξ Σανς, Γιούτα Τζαζ και Πόρτλαντ, με τον πενιχρό απολογισμό 4 ηττών και μόλις μιας νίκης και αυτή στη παράταση επί των Σανς.

Οι Σέλτικς ξεκίνησαν τη σεζόν ως το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης στην Ανατολή και ως το… αντίπαλο δέος των πρωταθλητών Γουόριορς. Ο απολογισμός του 7-6 όμως και η 6η θέση στην Ανατολική περιφέρεια, δείχνουν πως κάτι λείπει από την ομάδα του Μπραντ Στίβενς.

Ο κάιρι Ίρβινγκ ως ένας από τους πιο έμπειρους σε συνθήκες πρωταθλητισμού αλλά και κάτοχος ενός δαχτυλιδιού με τους Καβαλίερς το 2016, αποφάσισε να βγει μπροστά και να πει τα πράγματα με το όνομά τους, θέλοντας έτσι να χτυπήσει τον εγωισμό των υπερταλαντούχων αλλά άγουρων σε τέτοιες συνθήκες συμπαικτών του.

Το ξεκίνημα των Μπόστον Σέλτικς στη σεζόν είναι κάθε άλλο παρά ιδανικό, με τον Κάιρι Ίρβινγκ να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Ο Uncle Drew λοιπόν μίλησε στο «NBC Sports Boston» κάνοντας λόγο για πρόβλημα νοοτροπίας ως επί το πλείστον:

«Χρειαζόμασταν ένα τέτοιο άσχημο road trip. Δεν είμαστε τόσο καλοί όσο πιστεύουμε ότι είμαστε. Ξαναείπα στην αρχή της σεζόν πως ο ενθουσιασμός που υπήρχε στην ομάδα μας, έχει τελειώσει. Δεν μπορούμε να στεκόμαστε μόνο στην προοπτική που έχουμε ως ομάδα. Πρέπει να νοιαστούμε όλοι για το παρόν. Υπάρχουν προκλήσεις και εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουμε ως ομάδα. Εγώ πρόκειται να κάνω την μεγαλύτερη υπομονή απ’ όλους. Είναι μια μακριά σεζόν και πρέπει να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις».

Ωστόσο ο θεματικός all star γκαρντ δεν έμεινε εκεί. Σε δηλώσεις του στον δημοσιογράφο Άνταμ Χίμελσμπαχ, πρότεινε στους ιθύνοντες της ομάδας του έναν τρόπο για να αποφευχθεί στο μέλλον τέτοια κοιλιά. Δεν είναι άλλος από ενέσεις… εμπειρίας στο ρόστερ με τον Ίρβινγκ να υποστηρίζει:

«Αυτή τη στιγμή, θα ήταν πολύ καλό να αποκτούσαμε έναν παίκτη που έχει 15 χρόνια εμπειρία στο ΝΒΑ. Να μας βοηθήσει στην κούρσα της κανονικής περιόδου και να μας δώσει να καταλάβουμε πως αυτός είναι ένας μαραθώνιος και όχι μια κούρσα ταχύτητας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ